Acer beTouch E130 - smartphone

4. 11. 2010 09:12    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer beTouch E130

Acer beTouch E130 -  smartphone

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Trendový, mladý a atraktivní – takový je nový model, který doplnil řadu Acer beTouch a nabízí nezávislost i jedinečnost operačního systému Android.

Acer beTouch E130 je určen pro uživatele, kteří požadují nejlepší technologie, avšak nechtějí se ani vzdát individuality. Řada smartphonů beTouch dokáže uspokojit všechny – konzervativní uživatele i ty, kteří chtějí mít vždycky jen to nejnovější a nejlepší!

Smartphony inovované řady Acer beTouch jsou dodávány se všemi hlavními aplikacemi Google:
• Přístup k internetu zprostředkuje prohlížeč s možností zvětšování a zmenšování stránek, vytváření záložek a otvírání několika stránek.
• Seznamte se se všemi typy užitečných aplikací: Nejnovější videa vašich přátel si prohlédnete na YouTube, s pomocí Google Maps a Latitude najdete nejlepší cestu i místo, kde se právě nacházejí vaši přátelé, a elektronickou poštu pohodlně zkontrolujete aplikací Android e-mail.
• Android Market s 20 000 aplikacemi poskytuje neomezené možnosti přizpůsobení smartphonu.

Kromě snadného posílání zpráv, prohlížení obrázků či poslechu hudby a rozhlasu nabízí smartphone beTouchE130 veškeré další možnosti: 3G+, vysokorychlostní surfování a stahování (HSDPA), WiFi, Bluetooth a předinstalovaný GPS. Je ideálním společníkem na cesty – digitální fotoaparát s rozlišením 3,2 megapixelů dokáže snadno a rychle zachytit jedinečné okamžiky a na FM rádiu můžete poslouchat svůj oblíbený pořad i na cestách. S baterií s kapacitou 1500 mAh lze celé hodiny surfovat na internetu, volat přátelům či poslouchat hudbu bez omezení.

Nadšení příznivci hudby a sociálních sítí ocení Acer Spinlets při streamování hudby a aplikaci UrFooz určenou přímo pro sociální sítě.
Zařízení bude možné před koncem roku zdarma upgradovat na verzi Android 2.1.

Acer beTouch E130
Dokonalé spojení tradice a inovace.

beTouch E130 vyniká tenkým formátem a propracovaným designem, a tedy představuje příklad stylu a funkčnosti: je kompaktní, s rovnými hranami a profesionálním vzhledem. Také rozměry jsou příhodné – pouhých 11,5 mm a 109 g, a tedy se vejde do každé kapsy.

Smartphone byl navržen pro uživatele, kteří chtějí vstoupit do úžasného světa dotykového ovládání, ale nechtějí se vzdát pohodlí tradiční klávesnice. Pod 2.6” displejem smartphonu beTouch E130 je umístěna úplná klávesnice QWERTY. Klávesy mají takovou velikost a jsou umístěny tak, aby zaručovaly nejvyšší pohodlí a přesnost při psaní - psaní zpráv nebo e-mailů nebude nikdy snadnější a rychlejší.

Surfování je rychlé a plynulé: beTouch E130 je dokonalé zařízení pro přístup k profesionálním i osobním e-mailovým účtům s možností si přečíst přílohy. Je kompatibilní se všemi rozšířenými e-mailovými službami i servery Microsoft Exchange (prostřednictvím Roadsync). Navíc nabízí možnost kdykoli synchronizovat kontakty na webu (prostřednictvím Google Contact Sync).

Smartphone s aplikacemi Facebook, Twidroid a Google umožní uživatelům snadno zveřejňovat a sdílet zprávy, snímky nebo hudbu na webu.
Smartphone je nabízen v černém, bílém a nachovém odstínu Electric purple.

Tiskové zprávy

Diskuse