Toshiba FOLIO 100 - multimediální tablet s Androidem

4. 11. 2010 21:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Multimediální tablet Toshiba FOLIO 100 s Androidem v prodeji

Toshiba FOLIO 100 - multimediální tablet s Androidem

Portál Toshiba Market Place pro FOLIO 100 nabízí široký výběr aplikací ke stažení

Společnost Toshiba zahájila v Evropě distribuci nedávno ohlášeného multimediálního tabletu FOLIO 100. Přístroj s platformou Android nabízí bohaté multimediální zážitky a širokou škálu aplikací a služeb ke stažení z Toshiba Market Place.

Vychutnejte si bohaté multimediální zážitky
Pro osobní multimediální tablet FOLIO 100 s úhlopříčkou displeje 25,7 cm (10,1") je charakteristická široká nabídka možností připojení a bezproblémový, komfortní přístup k zábavě, sociálním sítím a mobilnímu internetu. Podpora Adobe® Flash 10.1 dále rozšiřuje bohatou multimediální výbavu tabletu FOLIO 100. Zásuvný modul (plug-in), který umožní přehrávat videa ve formátu Flash, bude k dispozici k bezplatnému stažení v polovině listopadu 2010 prostřednictvím portálu Toshiba Market Place .

Široká nabídka aplikací umožňuje přizpůsobit FOLIO 100 vlastním potřebám
Díky portálu Toshiba Market Place nabízí tablet FOLIO 100 přístup k široké nabídce aplikací optimalizovaných pro 10,1palcový displej. Uživatelé si mohou vybírat z několika stovek aplikací, které jsou přehledně rozčleněny do jednotlivých kategorií, mezi něž patří například komunikace, hry, cestování a mapy, obchod a finance, elektronické knihy, utility a mnoho dalších.

Platforma pro vývojáře nabízí profesionální podporu
Společnost Toshiba chce podporovat vývojáře aplikací a nabízí proto přístup na platformu (www.toshibatouch.eu), která je určená speciálně pro jejich potřeby. Naleznou zde užitečné nástroje a získají profesionální podporu pro vývoj nových aplikací, které budou optimalizovány pro tablet FOLIO 100 a jeho internetového společníka Toshiba AC100. Aplikace je možné posílat na portál a do portfolia Toshiba Market Place budou zařazeny, jakmile získají schválení pro používání na modelech FOLIO 100 a AC100. Atraktivní model sdílení výnosů umožňuje vývojářům získat až 70 procent výnosů z jejich aplikací.

Stahovat a sdílet hudbu je snadné
Sekce Music Place, jejíž obsah dodává společnost 7Digital, nabízí snadno ovladatelnou klientskou aplikaci umožňující přístup k jednomu z největších katalogů hudby. Uživatelé si mohou zakoupené skladby stáhnout a uložit na tabletu FOLIO 100 nebo si mohou zvolit jejich uložení na osobním úložišti v cloudu (personal cloud storage area) a následně je sdílet na svých zařízeních připojených k internetu. Otevírá se tak moderní způsob sdílení digitálního obsahu kdykoli a kdekoli.