Tiskové řešení Canon Helix Production Workflow

5. 11. 2010 09:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon na trh uvedl novou verzi tiskového řešení Helix Production Workflow

Tiskové řešení Canon Helix Production Workflow

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Helix Production Workflow ve verzi 2.0 má modulární a škálovatelnou softwarovou strukturu, díky které si zákazníci mohou vybrat a zaplatit jen požadované funkce

• Snadná kompatibilita s uniFLOW snižuje provozní náklady a zvyšuje produktivitu a bezpečnost

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, uvedl na trh Helix Production Workflow (PW) v2.0, řešení pro web to-print a produkční workflow. Toto řešení nabízí podnikovým reprografickým oddělením (CRD) a print-for-pay sektoru nové možnosti, které zvýší výkonnost podnikání. Nová verze Helix Production Workflow nabízí vylepšené workflow, zadávání a správu tiskových úloh a podporu velkoformátového tisku, což zaručuje větší flexibilitu i výkon.

Helix PW v2.0 byl poprvé představen na veletrhu IPEX 2010. Nyní je již k dispozici na trhu a zakoupit lze ve ve standardním balení nebo si vybrat a zakoupit modifikovanou verzi podle konkrétních požadavků zákazníka. Ten tak nemusí platit za funkce, které nevyužije, ale jednoduše si vybere jen to, co bude opravdu potřebovat. Helix PW zefektivňuje poces produčního tisku na požádání, zvyšuje přidanou hodnotu při malonákladovém personalizovaném tisku a integruje objednávání a výrobu.

Například norská komunikační agentura Creaturene Trykk si Helix PW v2.0 objednala již nyní. Agentura oceňuje kvalitní Web-2-Print řešení a také řadu dalších funkcí, díky kterým lze ještě více zefektivnit podnikání. Torbjørn Spaberg, Managing Director a vlastník agentury Creaturene Trykk, k tomu dodává: „Rozhodli jsme se investovat do Helix Production Workflow ve stejné době, jako jsme zakoupili Canon imagePRESS C6000, protože jsme chtěli nabídnout našim zákazníkům profesionální Web-2-Print řešení, zjednodušit objednávky a produkci tištěných materiálů. Důkladně jsme prozkoumali produkty všech firem a nakonec jsme se rozhodli pro řešení Helix, které je cenově dostupné a nejlépe odpovídá našim požadavkům.“

Helix PW ještě více ocení zákazníci, kteří již mají nainstalováný kancelářský nástroj pro správu skenování a tisku uniFLOW a hledají jedno integrované řešení pro běžnou kancelářskou činnost i produkční tisk. Kombinace uniFLOW a Helix PW nabízí jednotný systém postavený na stejné platformě. To umožní pověřeným pracovníkům spravovat tisk v kancelářích i reprografických odděleních. Snadná kompatibilita s uniFLOW snižuje provozní náklady a zvyšuje produktivitu a bezpečnost. Správa jediného systému umožňuje snadno získat komplexní přehledy a reporty o pohybu dokumentů uvnitř firmy a optimalizovat výkon jednotlivých tiskáren.

Audit uživatelů lze současně provést pro uniFLOW i Helix, což přispívá k lepší bezpečnosi dokumentů a dodržování tiskové politiky firmy. Zároveň se tím výrazně sníží spotřeba papíru a předchází se dalším zbytečným nákladům.

„Helix Production Workflow ve verzi 2.0 potvrzuje náš závazek zákazníkům nabízet komplexní řešení, která napomáhají zvyšovat efektivitu jejich podnikání,” říká Antony White, European Marketing Group Product Manager, Professional Solutions, Canon Europe. „K novým funkcím a zdokonalenému uživatelskému rozhraní jsme přidali i lepší modularitu a škálovatelnou strukturu, což přináší flexibilitu, kterou naši zákazníci při postupném růstu a rozvoji potřebují. Helix PW může ve spojení s uniFLOW výrazně ulehčit práci, ušetřit čas i peníze a zároveň zvýšit objem zakázek v CRD. Je příjemné sledovat, kolik možností tím dáváme našim zákazníkům.”

Helix Production Workflow v2.0 je nyní dostupný u společnosti Canon a v síti jeho obchodních partnerů.

Tiskové zprávy

Diskuse