LCD monitor Philips 245P2ES

7. 11. 2010 20:22    Rubrika: Tiskové zprávy

MMD představuje nový 24“ monitor Philips, který šetří až 80 procent energie

LCD monitor Philips 245P2ES

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic nabízí nový LCD monitor Philips 245P2ES z řady Briliance, který dokáže díky inteligentním detektorům PowerSensor ušetřit uživatelům až 80 % nákladů na elektrickou energii.
PowerSensor je unikátní technologie, která dokáže rozpoznat, zda člověk u monitoru skutečně je anebo není pomocí neškodných infračervených signálů. Ve chvíli, kdy nikdo u počítače nesedí, automaticky redukuje jas displeje. Díky tomu dokáže uživateli ušetřit až 80 procent nákladů na energii.
„Všechny monitory Philips z poslední doby si velmi zakládají na ekologicky šetrném přístupu. Tento monitor je toho jasným důkazem, jde o chytrý produkt pro 21. Století, který dokáže šetřit životní prostředí i peněženku uživatele,“ říká Jiří Dubina, obchodní ředitel společnosti MMD Monitors & Displays Czech Republic, jež zastupuje značku LCD monitorů Philips v zemích střední a východní Evropy.
Ekologický provoz displeje potvrzuje také certifikace EPEAT Silver, která prokazuje minimální dopad monitorů na lidské zdraví a životní prostředí.
Monitor je však výjimečný i svými technologickými schopnostmi – díky otočné základně můžete nastavit monitor tak, abyste na něj odkudkoli dobře viděli. Stejně tak můžete celý displej otočit do vodorovné i svislé polohy.
Model 245P2ES má zabudované vysoce kvalitní stereo reproduktory, disponuje také funkcí SmartContrast, jež automaticky analyzuje obraz a podle něj nastavuje barevný mód. SmartImage dává uživatelům šanci vybrat si oblíbené zobrazení, které může být jiné v případě kancelářské práce, prohlížení obrázku, pouštění filmů nebo úsporného provozu.

Přednosti LCD displeje 245P2ES/00
PowerSensor – zabudovaný čip, který automaticky kontroluje, zda uživatel skutečně monitor využívá. Dokáže ušetřit až 80 % energie.
Certifikace EPEAT Silver – garance minimálního dopadu na lidské zdraví i životní prostředí.
Nastavení výšky o 110 mm – základna Super Ergo Base umožňuje otáčet monitorem podle vaší potřeby.
Screen Rotate – otáčení displeje do horizontální a vertikální polohy.
SmartImage – nastavení módu obrazovky podle konkrétní činnosti uživatele.

Technické parametry:
Typ LCD panelu: TFT-LCD
Optimální rozlišení: 1920 x 1200 při 60 Hz
Úhlopříčka: 24“
Spotřeba: 34,8 W (metoda testování EnergyStar 5.0)
Formát obrazu: 16:10
Odezva: 5 ms
Jas: 300 cd/m2
SmartContrast: 500 000 : 1
Hmotnost: 7,61 kg
Doporučená min. EU cena: 6255 Kč bez DPH
Záruka: 36 měsíců

Chcete-li se o tomto monitoru dozvědět více, navštivte stránky http://www.powersensormonitor.com.

Tiskové zprávy

Diskuse