HP z Vás na Facebooku udělá hvězdu

9. 11. 2010 19:30    Rubrika: Tiskové zprávy

HP z Vás na Facebooku udělá hvězdu! Udělej si své vlastní video!

HP z Vás na Facebooku udělá hvězdu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HP spustila na internetu novou aplikaci, díky které může stát v záři reflektorů a být celebritou opravdu každý. Stačí se jen přihlásit na Facebook a nebo kliknout na HP stránky, vybrat si fotografii, notebook, který se k vám hodí, a poté si užívat zběsilou jízdu pod drobnohledem paparazzi, kteří jsou vždy krok za Vámi. Jediné, co vás zachrání před blesky fotoaparátů nenechavých paparazzi, jsou designové notebooky od HP.

„Každý z nás je osobnost něčím jedinečná a zajímavá a velká část našich zákazníků toto také očekává od notebooků, které k nim musí ladit. Neotřelý a přitom elegantní design, jedinečná kvalita zpracování materiálů a vysoká funkčnost i mobilita je přesně to, čím jim naše notebooky vycházejí vstříc a pomáhají lišit se tak od ostatních,“ říká Petr Trešl, marketing manažer Divize osobních počítačů společnosti HP.

Nová aplikace HP na motiv Paparazzi navazuje na spuštěnou kampaň nesoucí stejný název, která je založena na moderních trendech současnosti. Aplikace udělá celebritu z každého uživatele Facebooku, který si ji přidá do svého profilu. Ten následně vybere svojí fotografii a notebook, který ho bude chránit před dotěrnými paparazii, a výsledné video, v němž už se objevuje jako celebrita, pak může zveřejnit na své zdi, poslat e-mailem nebo rozšířit dál přes Twitter. Ukrývat se může za notebooky HP Mini 210, HP Pavilion dv6 nebo HP Mini Vivienne Tam Edition – záleží jen na něm, jaký se bude k hvězdné kariéře uživatele hodit víc.

HP Pavilion dv6 - vysoce výkonný notebook s kovovým povrchem je vybaven čtečkou otisků prstů a aplikací HP SimplePass, technologií Dolby Advanced Audio spolu s reproduktory Altec Lansing, webovou kamerou HP TrueVision a aplikací HP QuickWeb.

HP Mini Vivienne Tam Edition - notebook, jehož váha začíná na 1,22 kg a tloušťka jsou pouhé 3 centimetry. Vestavěná kamera může jediným kliknutím tlačítka převzít funkci zrcadla a pomoci HP QuickWeb software lze přispívat na Facebook, posílat tweety, poslouchat hudbu, prohlížet web či seznam schůzek, posílat e-maily či chatovat během několika sekund po zapnutí počítače.
HP Mini 210 - tento tenký, stylový, velmi snadno přenosný notebook s baterií s dlouhou životností se hodí pro surfování na webu na cestách. Nabízí klávesnici jen o 7 % menší než je klávesnice plné velikosti, 25,7 cm (10,1") displej WSVGA s technologií BrightView Infinity a rozlišením monitoru 1024 \xD7 600 a integrovanou bezdrátovou síť LAN. Je tenčí než 3 cm a může vážit pouhých 1,22 kg. Snadno se proto vejde do kabelky či kufříku.

Tiskové zprávy

Diskuse