LG uvolnilo novou verzi SW pro Optimus GT 540

16. 11. 2010 10:30    Rubrika: Tiskové zprávy

LG uvolnilo novou verzi SW pro Optimus GT 540

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost LG Electronics CZ (LG), která je světovým lídrem a technologickým inovátorem
v mobilních komunikacích, domácích spotřebičích a spotřební elektronice, nabízí všem majitelům mobilních telefonů LG GT 540 Optimus aktualizovaný operační systém Android s verzí 2.1.

Operační systém Android, vyvinutý společností Google, je platforma určená pro chytré telefony a další mobilní zařízení, které jsou rovněž v nabídce společnosti LG. „Od letošního července jsme uvedli na trh model LG GT 540 Optimus s operačním systémem Android s verzí 1.6. Po necelých čtyřech měsících jsme přinesli zákazníkům aktualizaci. Každý zájemce si tak může zdarma stáhnout do svého mobilního telefonu novější verzi 2.1, a to prostřednictvím synchronizačního softwaru LG PC SUITE, který je zdarma ke stažení na www.lg.cz,“ řekl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

„Mezi nové vlastnosti systému Android 2.1 oproti starší verzi 1.6 patří například kombinovaný inbox pro vícenásobné e-mailové účty, možnost prohledávat skrze všechny uložené SMS a MMS zprávy, podpora digitálního zoomu a vyvážení bílé ve fotoaparátu,“ uvedl Ondřej Oubrecht, technický manažer divize mobilní komunikace společnosti LG. „Další novinkou je zlepšené rozložení klávesnice, snadnější zadávání znaků při psaní, podpora přenosu souboru přes Bluetooth a aplikace App Advisor, která doporučí vybrané aplikace z Andorid Marketu,“ dodal O. Oubrecht.

Tiskové zprávy

Diskuse