AVerMedia představuje první 3D TV tuner na světě

22. 11. 2010 20:08    Rubrika: Tiskové zprávy

AVerMedia Technologies, Inc., jeden z čelných poskytovatelů multimediálních technologií, dnes oficiálně na trh uvádí produkt AVerTV 3D USB; malinký, avšak velmi výkoný 3DTV tuner pro Vaše PC. Cílem společnosti AVerMedia je dopřát jedinečný zážitek z 3D technologií co nejširšímu spektru uživatelů, a z tohoto důvodu představuje první USB TV tuner, který umožňuje nejen sledování a nahrávání klasické digitální TV, ale i živé 3DTV na Vašem PC, nebo notebooku. AVerTV 3D USB navíc dokáže jakékoliv živé TV programy, nahrávky, nebo filmy* přímo přetransformovat do 3D.

AVerMedia představuje první 3D TV tuner na světě

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Příchod 3D filmů značně ovlivnil očekávání ohledně 3D zábavy. Proto se nyní uživatelům produktů AVerMedia dostává jedinečné příležitosti vyzkoušet si zážitek z 3D na svých PC kdekoliv a kdykoliv. Dodávaný software AVer MediaCenter 3D představuje jedinečné komplexní řešení pro příjem, sledování, nahrávání a přehrávání záznamů z živé 3DTV. Navíc rovněž disponuje exkluzivní technologií see3D, která se stará o konverzi veškerých 2D video-multimédií* do 3D podoby, a tak naplňuje současnou poptávku po nedostatkovém 3D obsahu.

AVerTV 3D USB podporuje všechny hlavní metody 3D zobrazení. S anaglyfními, polarizačními, nebo aktivními brýlemi si tak doslova každý může snadno vychutnat 3D zážitek bez potřeby dalších investic do hardware počítače. Pro dosažení maximálního 3D efektu však vřele doporučujeme použít NVIDIA® 3D Vision™ Kit, grafickou kartu s podporou 3D a 3D-ready displej.

Mimo 3D funkce nabízí tuner AVerTV 3D USB rovněž plánovač nahrávání a je schopný přímého převodu záznamů do formátů pro PSP, iPod, iPhone, iPad, nebo AppleTV. Stejně tak zabudovaný a vysoce citlivý senzor s plnohodnotným dálkovým ovladačem přispívá k mnohem příjemnějšímu a kvalitnějšímu zážitku ze sledování TV na PC.
Pro více informací o 3DTV a technologii see3D navštivte http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Upload/3D/Main.html
* technologie see3D spolupracuje pouze s formáty podporovanými aplikací AVer MediaCenter 3D.

Tiskové zprávy

Diskuse