Konica Minolta magicolor 3730DN - barevná tiskárna

22. 11. 2010 20:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová laserová tiskárnu Konica Minolta magicolor 3730DN představuje dostupné řešení barevného tisku pro menší pracoviště. Jednoduché ovládání, kompaktní rozměry, síťové rozhraní a ekonomický provoz jsou hlavní znaky nového stroje.

Konica Minolta magicolor 3730DN - barevná tiskárna

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


S rychlostí 24 stran A4 za minutu pro barevný i černobílý tisk, velkou flexibilitou použitých medií a funkcí oboustranného tisku, přináší magicolor 3730DN na pracovní stůl vše potřebné pro hladký chod kanceláře. Tiskárna je vybavená řadou inovativních technologií, které redukují přímé náklady a šetří životní prostředí.

Režim spánku snižuje celkovou spotřebu energie, přestože je tiskárna stále připravena k okamžitému použití. Nový spořící režim umožňuje použít při tisku obrázků méně barvy, ačkoliv je zachována dostatečná ostrost a kvalita pro tisk konceptů a podobných dokumentů pro interní účely.

Snadná instalace do již stávajícího tiskového prostředí je možná díky vybavení standardně používanými tiskovými protokoly či rozhraním pro připojení k počítači nebo do sítě.

Přístup do prostoru pro výměnu tonerů je v přední části stroje, takže případná výměna je dílem okamžiku. Používané tonery Simitri HD jsou vyráběny s příměsí biomasy, jejich likvidace je šetrná k životnímu prostředí. Zároveň nabídne polymerizovaný toner Simitri HD kvalitní výtisky při nižší spotřebě energie a nižší produkci emisí.

„Když jsme vyvíjeli naše nové tiskárny, kladli jsme důraz na jednoduché a přímočaré použití. A to platí i u modelu magicolor 3730DN. Ihned po vybalení z krabice je zařízení připraveno tisknout. Používání usnadňuje také LCD displej a tlačítka pro intuitivní ovládání,“ říká produktový manažer Konica Minolta Pavel Kelča.

Tiskové zprávy

Diskuse