AVG Technologies slaví deset let AVG FREE

23. 11. 2010 20:05    Rubrika: Tiskové zprávy

AVG Technologies slaví deset let AVG FREE – otevření nového výzkumného centra v České republice

AVG Technologies slaví deset let AVG FREE

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nové brněnské prostory společnosti se stanou střediskem pro vývoj software dostupného po celém světě

AVG Technologies, výrobce světově nejpopulárnějšího volně dostupného antivirového softwaru, dnes oznámil otevření svého nového výzkumného centra a kancelářských prostor v komplexu Spielberk Office Centre v Brně v České republice. Moderní centrum se nachází ve třech budovách, ve kterých bude pracovat přibližně 400 zaměstnanců s možností dalšího rozšíření podle potřeby.
„Toto nové výzkumné centrum nám pomůže ve stálém náboru nejschopnějších, nejvzdělanějších a nejzkušenějších lidí, kteří nám pomohou v našem globálním růstu. V tomto úsilí chceme využít našeho postavení prvotního světového poskytovatele volně dostupného antivirového software a jedné z největších světových bezpečnostních firem,” řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Věříme, že tento nejmodernější areál podpoří nejen naše hodnoty v oblastech inovace, týmové práce a efektivity, ale i potenciál k dalšímu růstu softwarového průmyslu v České republice.”
„Brno má pozoruhodnou infrastrukturu a naše výzkumné a vývojové týmy v regionu jsou plné prvotřídních talentů,” dodal Karel Obluk, technický ředitel AVG Technologies. „Blízké univerzity produkují jedny z nejlepších absolventů v oblasti technologií a software na světě.”
AVG Technologies oslaví otevření svých nových prostor uvítací recepcí 23. listopadu 2010. V rámci slavnostního večera bude Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek předán šek v hodnotě 100 000 Kč, kterým společnost AVG Technologies přispěje k podpoře léčby onkologicky nemocných pacientů a jejich rodinám.
„Jsme vděční za podporu od společnosti AVG,“ řekla Martina Šmuková, prezidentka Nadačního fondu Krtek. „Tento dar nám umožní i nadále poskytovat tu nejlepší péči na dětském onkologickém oddělení v Brně. Kromě toho nám jistě pomůže vykouzlit úsměvy na tvářích dětí, o které se staráme.“

Zůstaňte v kontaktu s AVG
Pro aktuální zprávy sledujte AVG na Twitteru: http://twitter.com/officialAVGnews
Nové trendy a analýzy ze světa bezpečnosti sledujte na blogu AVG: http://blogs.avg.com a http://small-business.blog.avg.com/
Staňte se fanouškem AVG na Facebooku: http://www.facebook.com/AVGFreeCZ
Následujte nás na LinkedIn www.linkedin.com/company/avg

Tiskové zprávy

Diskuse