ESET představil rodinné balení Family Security Pack

23. 11. 2010 19:41    Rubrika: Tiskové zprávy

ESET představil výhodné rodinné balení Family Security Pack

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ESET do své nabídky nově zařadil balíček produktů Family Security Pack určený pro domácnosti. Za cenu 1 999 Kč (s DPH) zákazník získá antivirový program ESET Smart Security (nebo ESET NOD32 Antivirus či ESET Cybersecurity pro Mac) pro tři počítače. Bezpečnostní programy v balíčku je možné libovolně kombinovat bez ohledu na platformu.

ESET Family Security Pack navíc obsahuje také tři roční licence programu ESET Mobile Security pro ochranu chytrých telefonů s operačním systémem Windows Mobile nebo Symbian.

Do 31. 12. 2010 každý uživatel získá prodloužení všech licencí v balíčku o 6 měsíců zdarma. Za 1 999 Kč tedy dostane celkem 18 měsíců antivirové ochrany na tři počítače a tři mobilní telefony.

Programy ESET Smart Security nebo ESET NOD32 Antivirus jsou kompletně v češtině a patří k neoceňovanější antivirové ochraně, která zabezpečí počítač před internetovými útoky, škodlivými kódy, hackery a nevyžádanou poštou (spam). Technologie ThreatSense® odhalí i neznámé hrozby, které produkty konkurenčních výrobců nemusí poznat. Citlivé údaje jako hesla, čísla bankovních účtů nebo kontakty se tak nedostanou do rukou počítačových zločinců.

Zakoupit výhodné rodinné balení pro ochranu až tří počítačů v domácnosti lze dvěma způsoby. Buď online na www.eset.cz nebo u nejbližšího prodejce antivirových programů ESET. Seznam prodejců je k dispozici na http://prodejci.eset.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse