2011 CES Gaming Showcase

26. 11. 2010 08:23    Rubrika: Tiskové zprávy

2011 CES Gaming Showcase představí nejnovější herní technologie

Návrat Nintenda na CES; mezi vystavovateli herních technologií mimo jiné jsou AMD, HP, Intel, LevelUp, Logitech, Microsoft, Nokii, Sony a další

Na 2011 International CES, největší světové výstavě spotřební elektroniky, budou předvedeny nejžhavější novinky v oblasti herního hardware a software. Více než 35 vystavovatelů 2011 CES Gaming Showcase představí nejnovější pokrok v herních technologiích. International CES se po roce opět vrátí do Las Vegas, a to mezi 6. a 9. lednem 2011.

Vystavovatelé na Gaming Showcase, který je umístěn v severní hale Las Vegas Convention Centre, představí své produkty na na více než 900 m2. Gaming Showcase bude zaměřen na pokrok v online hraní a také na novinky v oblasti herního software i hardware - od online PC a HD her, přes plazmové HDTV, až po hardware kontrolující zuk či výkon počítače. Po dlouhých 16 letech se také jako vystavovatel na CES vrací Nintendo.

“V herním světě, kde je v roce 2010 očekáván zisk 20,3 miliónu USD, je CES povinnou zastávkou pro inovativní herní produkty a umožní návštěvníkům na vlastní kůži zažít budoucnost herního průmyslu, která je tvořena řadou novátorských společností,” řekla Karen Chupka, senior viceprezidentka CEA pro události a konference. “Gaming Showcase a CES představí ty nejžhavější novinky nadcházejícího roku.”

Hlavními herními vystavovateli jsou AMD, HP, Intel, Lenovo, LevelUp, Logitech, Microsoft, Nintendo, Sony a další. Výstavy se zúčastní také vydavatelé a vývojáři, například Alcazar Entertainment, Cosmi, DC Comics/Warner a DreamWorks Animation. Na 2011 CES budou ale také přítomni klíčoví maloobchodníci jako jsou Amazon.com, Best Buy a GameStop.

Zprávy z příprav i z průběhu 2011 International CES, z Gaming Showcase a také informace o vystavovatelích, konferencích nebo TechZones je možné nalézt na CESweb.org. Novinářům se doporučuje, aby do Las Vegas přijeli v úterý 4. ledna. Budou tak mít užitek ze všech tiskových konferencí a akcí, které na veletrhu proběhnou, včetně CES Unveiled, který se koná 4.ledna od 16. do 19. hodin.