AVerMedia přichází s kompletním řešením pro iPad TV

26. 11. 2010 08:12    Rubrika: Tiskové zprávy

Novinky AVerMedia HD HomeFreeTM Duet a přehrávač HomeFree Player (dostupný na Apple App Store) pro digitální TV v zařízeních Apple iPad

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


AVerMedia Technologies, Inc., jeden z čelných poskytovatelů multimediálních technologií, dnes oficiálně představuje kompletní řešení pro příjem a sledování živé digitální TV na zařízeních Apple iPad.

Síťový televizní tuner HomeFree Duet nyní umožňuje všem uživatelům zařízení iPad, kteří si z Apple App Store stáhnou přehrávač HomeFree Player, sledovat živou digitální TV v rámci vlastní domácí bezdrátové sítě. Tuner vysílá TV signál do všech zákoutí Vašeho domova a není třeba jej připojovat k žádnému počítači.

Po připojení HomeFree Duet k bezdrátovému síťovému routeru a zdroji TV signálu je živá digitální TV v plné kvalitě streamována do iPadů*, nebo notebooků a PC běžících v prostředí Windows. Pro přehrávání signálu slouží aplikace HomeFree Player. Zařízení je vybaveno dokonce dvěma tunery, a tak lze sledovat různé TV programy až na dvou iPadech současně.

Intuitivní dotykové rozhraní přehrávače HomeFree Player zajišťuje uživatelům zařízení iPad kompletní informace o jednotlivých stanicích a podporu elektronického programového průvodce. Programy je možné přepínat pouhým pohybem prstů po displeji iPadu. V přehrávači je možné pořizovat screenshoty ze sledovaných TV pořadů a navíc je rovnou sdílet s Vašimi přáteli na sociálních sítích.

Slovy Dr. Allana Yanga, generálního ředitele společnosti AverMedia, "byl vyslyšen zvýšený zájem uživatelů o digitální TV tuner, začleněný do domácí multimediální síťové struktury. A my jsme velmi rádi, že můžeme představit toto jedinečné ucelené síťové řešení iPad TV a rozšířit tak nabídku podporovaných zařízení pro příjem TV signálu.”.

Přehrávač HomeFree Player pro iPad bude od poloviny prosince roku 2010 dostupný ke stažení z Apple App Store všem uživatelům produktů HomeFree Duet. Cena byla stanovena na €3.99 EUR.

Pro další informace o produktu HomeFree Duet a přehrávači HomeFree Player pro iPad navštivte:
http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Product/ProductDetail.aspx?Id=462

* HomeFreeTM Duet umožňuje streamování HD videa až do rozlišení 1080p; iPad podporuje pouze standartní SD video kvalitu.

Tiskové zprávy

Diskuse