Acer Predator G5900 - herní stolní počítač

26. 11. 2010 14:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Vytvořený z vášně pro dokonalý obraz

Acer Predator G5900 - herní stolní počítač

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Osobní počítače se neustále vyvíjejí a posouvají hranice směrem k dokonalejším zážitkům. Nový Acer Predator G5900, který představuje výraz vášně pro dokonalý obraz, snadno zvládá veškeré nároky včetně těch nejobtížnějších výpočetních úloh a multimédií. Tento mimořádný stolní počítač osazený špičkovými procesory a grafikou je pozoruhodný nejen zvenku, ale i uvnitř, a dokáže splnit nároky uživatelů a hráčů na zábavu ve vysokém rozlišení, grafiku a vynikající výkon.

Z moderní a odolné matně černé skříně počítače Predator G5900 vyzařuje vysoký výkon, zatímco zkosené plochy vpředu mu dodávají futuristický vzhled ve stylu high-tech, a drážky, které svedou pohled do vzdálených rohů, vyvolávají představu rychlosti a síly. Zkosená horní část zajišťuje optimální přístup k USB portům a zvukovým konektorům a tím se podílí na celkové vysoké ergonomii. Šikovná horní plocha je opatřena drážkami pro uložení kabelů různých velikostí, a tak usnadňuje přepravu počítače.

Na přední části skříně se nachází další pozoruhodné řešení. Šachta s možností výměny pevných disků za provozu umožňuje rychle zasunout nebo vysunout pevný disk bez otevření skříně počítače. To znamená, že budete mít vždy dostatečnou kapacitu na ukládání rozrůstající se multimediální knihovny. Jakmile disk naplníte, stačí ho vyměnit. Navíc ho lze jednoduše vyjmout a vložit do Aspire EasyStore nebo Aspire RevoView, abyste mohli sledovat filmy nebo si prohlížet snímky s přáteli a rodinou.

Predator G5900 nabízí výkon řady procesorů Intel® Core™ i7 a i5, které umožňují provádět nejnáročnější úlohy jako např. úpravu multimediálních souborů nebo hraní nejnovějších akčních her. Hravě zvládá aplikace s vysokými nároky na zdroje počítače a přizpůsobuje výkon požadavkům, a tedy zajišťuje jedinečnou zábavu a produktivitu. Výkon lze dále zvýšit pomocí utility Intel® Extreme Tuning Utility (IXTU) a tím dosáhnout vyšší rychlosti při provádění úloh a pružně přizpůsobovat systém svým požadavkům.
Spojení čipsetu Intel® H57 Express se špičkovým grafickým řešením zaručuje obraz ve vysoké kvalitě, který zprostředkuje úžasné zážitky při sledování zábavy a hraní her ve vysokém rozlišení, jedinečnou grafiku a vynikající výkon. Predator G5900 je vybaven mechanikou Blu-ray Disc™, která zajišťuje dokonalé podání filmů i nejnovějších her ve vysokém rozlišení a zaručuje nejvyšší dostupnou kvalitu obrazu.

Chcete-li dosáhnout při hraní her naprosto neopakovatelných stereoskopických zážitků, stačí připojit k Predatoru monitor Acer GD245HQ 3D s technologií NVIDIA® 3D Vision™, který dodá hloubku obrazu, a nasadit speciální zatmívací brýle. Úžasný obraz v naprosto realistickém podání vás zcela ohromí.

Aspire G5900 je vybaven softwarem Acer Arcade Deluxe 4.0, který umožňuje optimálně spravovat vaši digitální knihovnu. Atraktivní a přitom přehledné rozhraní nabízí následující nástroje:
• Arcade Photo: intuitivní nástroj pro snadnou a rychlou správu a zobrazení oblíbených snímků.
• Arcade Videos: zobrazuje videa, převádí je do jiných formátů anebo je ukládá online.
• Arcade Music: centrum pro ukládání a přehrávání všech hudebních souborů.

Predator G5900 nabízí výjimečnou flexibilitu a více než dostatečný prostor pro uložení veškerých digitálních knihoven na pevné disky SATA s neobyčejně velkou kapacitou až 2 TB. Víceformátová čtečka paměťových karet podporuje nejrůznější typy karet a spolu s 12 porty USB usnadňuje správu a sdílení souborů. Až 8GB paměť DDR3 zajišťuje efektivní multitasking a přehrávání videí, zatímco sběrnice PCI Express® druhé generace umožňuje používat v počítači optimální díly, jako např. špičkové diskrétní grafické a síťové karty, s nimiž lze dosáhnout nejvyššího možného výkonu.

Technické údaje Predator G5900
Operační systém: Originální Windows® 7 Home Premium 64bitový1
Procesor:2, 3 Procesor Intel® Core™ i7-875K
Procesor Intel® Core™ i7-880
Procesor Intel® Core™ i7-870
Procesor Intel® Core™ i7-860
Procesor Intel® Core™ i5-750
Procesor Intel® Core™ i5-650/i5-660/i5-670/i5-680
Procesor Intel® Core™ i5-655K
Přizpůsobení výkonu: Přetaktování pomocí utitlity Intel® Extreme Tuning Utility (IXTU)4
Čipset: Čipset Intel® H57 Express
Systémová paměť:2 Až 8GB DDR3 1333 MHz SDRAM (čtyři DIMM s podporou dual-channel)
Pevný disk:2 Až čtyři pevné disky Serial ATA, každý s kapacitou 2 TB
2x šachta pro 3.5" pevné disky s možností snadné výměny
Optická mechanika:2 Čtečka BD a vypalovací mechanika SuperMulti
SuperMulti
Čtečka paměťových karet:2 Víceformátová čtečka paměťových karet s podporou: CompactFlash® (typ I a II); CF+™ Microdrive; MultiMediaCard™ (MMC); MMCmobile™; MultiMediaCard (RS-MMC) redukované velikosti; Secure Digital™ (SD) Card; miniSD™ Card; xD-Picture Card™; Memory Stick®; Memory Stick PRO™; Memory Stick Duo™; Memory Stick PRO Duo™
Grafika:2 Diskrétní karta s podporou špičkových grafických karet NVIDIA® GeForce® a ATI Radeon™
Microsoft® DirectX® 11
Podpora NVIDIA® 3D Vision™
Zvuk: Zvuk s vysokým rozlišením s podporou 5.1 kanálů
Síť: Lokální síť: Gigabit Ethernet
WLAN: 2, 5
• 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
Rozhraní: Vpředu: Víceformátová čtečka paměťových karet, 4x port USB 2.0, konektor line-out pro sluchátka a mikrofon
Vzadu: 6x port USB 2.0, dva moduly 2.0, porty PS/2 pro připojení klávesnice a myši, tři audio konektory jack, port Ethernet (RJ-45), všechny porty pro připojení displeje na grafické kartě, USB modul se dvěma porty USB 2.0
Rozšíření: Slot PCI Express® 2.0x16
2x slot PCI Express®2.0 x1
slot PCI™ v2.3 (5 V)
Software:2 Acer Arcade™ Deluxe 4.0; Acer eRecovery Management; Adobe® Reader®; eSobi™; předinstalovaný Microsoft® Office 2010 (aktivace vyžaduje zakoupení produktového klíče)6; Microsoft® Office Starter 20107 ; McAfee® Internet Security Suite Trial8; MyWinLocker®; Nero® 9 Essentials; Oberon GameZone
Rozměry: 524 (d) x 459 (v) x 190 (š) mm
Napájecí zdroj:2 750 W (aktivní PFC)
500 W (aktivní PFC)
Volitelné příslušenství: Standardní klávesnice USB
Porty PS/2 pro klávesnici a myš
Windows®. Life without Walls™. Acer doporučuje Windows 7.
1. Pouze 64bitový software umožňuje využít přednosti 64bitového zpracování.
2. Specifikace závisí na modelu.
3. Procesory Intel® Core™ i7 podporují technologii Intel® Hyper-Threading, která umožňuje využívat na čtyřech jádrech celkem osm výpočetních vláken a tím dosáhnout nejrychlejšího zpracování.
4. Pouze pro Intel® Core™ i7-875k a Intel® Core™ i5-655k. Změna nastavení pomocí Intel® Extreme Tuning Utility (IXTU) může způsobit nestabilitu systému.
5. Skutečná propustnost dat může záviset na stavu sítě a faktorech prostředí, např. na provozu v síti, režii sítě, konstrukci budovy a nastavení přístupového bodu.
6. Je třeba zakoupit produktový klíč k Office 2010, aby bylo možné aktivovat jednu z následujících sad Office 2010, které jsou předinstalovány v tomto osobním počítači: Office Home a Student 2010, Office Home a Business 2010, Office Professional 2010.
7. Zahrnuje předinstalovaný Microsoft® Office 2010 Je třeba zakoupit produktový klíč, aby bylo možné aktivovat celou sadu Microsoft Office 2010. V tomto osobním počítači jsou předinstalovány programy Word a Excel s omezenou funkčností, které obsahují reklamy. Aplikace PowerPoint, Outlook a Publisher nejsou předinstalovány.
8. Délka zkušební doby závisí na příslušné oblasti a specifikaci. 365denní zkušební doba pro Čínu, Tchaj-wan, Hongkong a Singapur (v modelech s OS v tradiční a zjednodušené čínštině), 60denní zkušební doba pro ostatní oblasti.
Vzhledem k trvalé snaze o zvyšování jakosti našich výrobků mohou být informace v tomto dokumentu změněny bez předchozího upozornění. Obrázky, které jsou zde uvedeny, představují pouze některé konfigurace tohoto modelu. Dostupnost může záviset na příslušné oblasti.

Tiskové zprávy

Diskuse