Samsung - dvoudisplejové fotoaparáty Samsung 2View

26. 11. 2010 08:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Spojte během Vánoc příjemné s užitečným. Vyzkoušejte dvoudisplejové fotoaparáty Samsung 2View!

Samsung - dvoudisplejové fotoaparáty Samsung 2View

Chcete se bavit při pořizování snímků a navíc spojit zábavu s praktičností? Pak jsou právě vám určeny fotoaparáty Samsung s dvěma displeji. Ty ocení každý, kdo vyžaduje od focení více, než jen krásné snímky.

Už jste někdy fotili sami sebe, přičemž jste zároveň drželi fotoaparát a viděli se na jeho displeji? Že to je nemožné? Není! Přední světový výrobce v oblasti digitálních technologií, spovlečnost Samsung Electronics Co., Ltd. v průběhu letošního roku představil unikátní fotoaparáty 2View se dvěma displeji. První displej se nachází na běžném místě, zatímco druhý je umístěn na přední straně fotoaparátu. S modely fotoaparátů Samsung ST600 a Samsung PL100/150 tak jednoduše uvidíte, co právě fotíte. Při štědrovečerní večeři, rozbalování dárků nebo rodinném vánočním focení se tak vyhnete pořizování fotografií metodou pokus-omyl.

Technologie společnosti Samsung použitá v těchto kompaktních fotoaparátech nedá nepovedeným snímkům žádnou šanci. Rozlučte se s fotografiemi, kde někomu chybí kus obličeje nebo těla, kde máte zavřené oči nebo se díváte jinam – to vše je již minulostí. Navíc si užijete spoustu zábavy a žádný jedinečný okamžik vám neunikne!

Modely Samsung PL150 a PL100 (s rozlišením 12,4 Mpix u PL150 a 12,2 Mpix u PL100) disponují 1,5“ barevným LCD displejem na přední straně fotoaparátu.

Model PL150 má navíc i HDMI konektor, díky kterému si můžete své videozáběry i digitální fotografie vychutnat ve vysokém rozlišení na televizoru HDTV nebo monitoru s HD rozlišením. Na trhu je k dispozici za 5.290,- Kč včetně DPH, Samsung PL100 za 4.490,-Kč.

Model Samsung ST600 s rozlišením 14,2 Mpix staví na úspěchu přístrojů ST550 a ST500 a oproti modelům PL150/100 nabídne zejména větší přední displej s úhlopříčkou 1,8“ a komfortní dotykové ovládání. Doporučená maloobchodní cena tohoto modelu Samsung ST600 je 7.990,- Kč včetně DPH.

Fotoaparáty nabízejí režim autoportrét; režim pár, jež automaticky pořídí snímek, jakmile rozpozná dva k sobě nakloněné obličeje; dětský režim, který přehraje obrazovou animaci se zvukem, jež přiláká pozornost malých dětí, a samospoušť s vizuálním odpočítáváním, aby každý fotografovaný přesně věděl, kdy se má usmívat. Nejnovější funkcí začleněnou do předního LCD displeje u fotoaparátu Samsung ST600 je režim výskok, který zaznamená fotografii, jakmile všechny fotografované osoby například před vánočním stromkem povyskočí.

Jestli hledáte inspiraci pro originální a vtipný dárek, modely Samsung 2View jsou ideální volbou, která potěší každého bez rozdílu věku i pohlaví. Užijete si s nimi spoustu zábavy a stejně jako ostatní produkty Samsung vám co nejvíce usnadní pořizování krásných a originálních snímků.