Norton Online Family Premier

30. 11. 2010 09:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Norton Online Family Premier představuje novou funkci pro monitorování videa

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Verze Premier dává rodičům jasnou představu o tom, co jejich děti dělají on-line

Tým Norton společnosti Symantec (Nasdaq: SYMC) představil službu Norton Online Family Premier, která poskytujuje nové funkce, jako je monitorování on-line videí, 90-ti denní historii a automatické hlášení o on-line aktivitách. Norton Online Family Premier vytvořil tým Norton ve spolupráci s předními experty z celého světa na bezpečnost na internetu, rodičovství a chování dětí. Verze Premier umožňuje ještě snadnější komunikaci rodičů a dětí o bezpečném chování on-line.

Norton Online Family Premier je k dispozici za speciální zaváděcí cenu pouhých 29,99 \$ na jeden rok . Základní verze Norton Online Family je i nadále k dispozici zdarma. Obě verze naleznete na https://onlinefamily.norton.com.

Norton Online Family Premier zachovává všechny funkce základní verze, včetně přehledné historie prohlížení webových stránek, informací o profilech na sociálních sítích (jméno, věk, e-mailová adresa), monitorování IM a možnosti blokovat vybrané webové stránky nebo typy nevhodných webových stránek.

Verze Premier přináší novou funkci pro monitorování videa a obsahuje i seznam videí, která děti sledovaly na YouTube a dalších předních serverech pro sdílení videí a umožňuje rodičům také rychle zobrazit ukázky každého videa. Nedávná studie ukazuje, že návštěva on-line webů s videi je třetí nejpopulárnější on-line aktivita hned za sociálními sítěmi a hraním her. Počet videí na internetu neustále roste a Norton Online Family Premier proto nabízí rodičům funkci monitorování videí, aby věděli, že se jejich děti dívají na obsah, který je vhodný k jejich věku.

Podrobné hlášení bylo také vylepšeno k pokrytí všech aktivit za uplynulých 90 dnů (oproti 7 dnům v základní verzi), včetně denních souhrnů kolik času celkově tráví děti u počítače a hlíd a hlídání, jestli to ještě nepřekročilo zdravou mez. Verze Premier umožňuje zasílání podrobného hlášení o aktivitách e-mailem rodičům každý týden nebo měsíčně, šetří rodičům čas a a rodiče se nemusím přihlašovat, aby získali nejnovější informace o on-line aktivitách svých dětí.

„Neuvěřitelné množstvé životů našich dětí je tráveno on-line, ale až příliš často rodiče mají hluchá místa pokud jde o tyto činnosti nebo jak k nim přistupovat,“ říká Marian Merritt, obhájce bezpečného užívání Internetu, tým Norton společnosti Symantec. „S Norton Online Family Premier uděláme to ještě jednodušší mít konverzace které je třeba mít se svými dětmi, respektování jejich růstu a nezávislosti zatímco také zůstává bdělý před digitálními nebezpečími.“

Screenshoty
Mějte přehled, jaká videa sledují vaše děti on-line.
Zjistěte na první pohled, kolik času děti tráví každý den na domácím počítači.
Vyberte si, jestli budete zprávu dostávat e-mailem každý týden nebo jednou za měsíc.

Cena a dostupnost
Norton Online Family Premier lze zakoupit pouze ve Spojených státech na adrese https://onlinefamily.norton.com a služba je zatím dostupná pouze v angličtině. Doporučená maloobchodní cena Norton Online Family Premier je 49,99 \$ za licenci na jeden rok a je určena až pro 10 domácích počítačů a až 15 centrálně spravovaných účtů. Nyní je služba nabízena za speciální zahajovací cenu pouhých 29,99 \$ za licenci na jeden rok.

Norton Online Family Premier lze používat na PC (Windows 7, Windows XP Home nebo Professional, SP2 nebo novější; Windows XP Media Center Edition 2005, Windows Vista 32-bit nebo 64-bit, SP1 nebo novější) nebo počítačích Mac (Mac OS X 10.5). Rodiče se mohou snadno přihlásit a vytvořit si účet na https://onlinefamily.norton.com/. Lze také stáhnout a nainstalovat drobnou aplikaci Norton Safety Minder na každý počítač dítěte. Norton Online Family je on-line aplikace, takže sleduje aktivity na internetu každého dítěte v reálném čase. Rodiče mohou být v klidu, jelikož jsou o aktivitách informováni zprávami a pohodlně se lze k jednotlivým účtům připojit z jakéhokoli zařízení s přístupem na internet, včetně většiny chytrých telefonů.

Staňte se fanoušky týmu Norton CZ na Facebooku.

Tiskové zprávy

Diskuse