Epson - projektory pro velké prostory

8. 12. 2010 19:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Projektory jsou ideální kombinací vysoké kvality, snadné instalace a dlouhé životnosti

Epson - projektory pro velké prostory

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Epson®, světová jednička na trhu s projektory , uvádí na trh novinky EB-G5600, EB-G5950, EB-G5650W,
EB-G5450WU a EB-G5750WU – řadu snadno instalovatelných projektorů nabízejících výjimečnou kvalitu obrazu. Jedná se o ideální zařízení pro velké firmy, vyšší vzdělávání a státní organizace. Jsou určeny k instalaci
v posluchárnách nebo sálech, jsou však také vhodné k použití při různých simulacích, v muzeích, galeriích a kinech, stejně jako v lékařském prostředí.

Díky technologii Epson 3LCD tyto projektory dosahují světelného výkonu až 5.200 lumenů se stejně vysokými výstupy bílého i barevného světla (CLO). Prezentace jsou podpořeny živými barvami a vysokou kvalitou obrazu dokonce i za denního světla a umožňují posluchačům, aby si pohodlně zapisovali poznámky, přičemž lze velmi snadno dosáhnout velikosti projekční plochy o úhlopříčce 100 palců a více. Kontrastní poměr zvyšuje anorganický C²Fine LCD panel s dlouhou životností.

Frederic Haton, produktový manažer pro projektory společnosti Epson, k tomu dodává: „Tato řada je k dispozici v různých variantách rozlišení včetně WXGA (1.280 x 800) a WUXGA (1.920 x 1.200). Muzea a galerie, projekční kanceláře nebo simulační prostředí skutečně získají od rozlišení WUXGA kvalitu obrazu, která překonává plné rozlišení (Full HD). Širokoúhlá projekční plocha s poměrem stran 16:10 usnadňuje zobrazení dokumentů formátu A3, tabulek, dat nebo lékařských snímků.”

Některé modely přicházejí také se zpracováním 1.080p/24fps, které je dokonalé pro filmovou projekci ve vysoké kvalitě a pro hladší, plynulejší pohyb snímků.

Prezentace jsou dokonalejší díky softwaru pro síťovou projekci Epson EasyMP Network Projection. Projekce může probíhat na čtyřech projekčních plochách současně a vy můžete porovnávat a zdůrazňovat informace pomocí rozdělené projekční plochy nebo připojit až 16 počítačů k jednomu projektoru. Navíc jsou všechny modely kromě EB-G5600 vybaveny rychlým, hladkým bezdrátovým rozhraním pro připojení PC nebo Mac k projektoru. Toto připojení lze nastavit pouhými třemi kliknutími.

Plánování, instalace plátna a montáž pod strop jsou snadné díky objektivu umístěnému na střed a možnosti umístění se rozšiřují díky funkci vertikálního a horizontálního posunu objektivu. Všechny modely mohou být dodány se standardním objektivem či bez něj a vy si můžete vybrat ze čtyř volitelných objektivů, abyste dosáhli nejvyšší kvality obrazu ve většině prostředí. Bajonetová montáž a široký poměr zoomu 1,8x u standardního objektivu činí instalaci projektoru jednoduchou a bezproblémovou.

Projektory EB-G5650W, EB-G5950, EB-G5600 jsou k dispozici od 1. listopadu 2010.
Projektory EB-G5750WU, EB-G5450WU budou k dispozici od 1. ledna 2011.

Tiskové zprávy

Diskuse