iGo Charge Anywhere - unikátní nabíječka s integrovanou baterií

9. 12. 2010 21:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Značka iGo přichází před Vánocemi s novou unikátní nabíječkou se záložním zdrojem

iGo Charge Anywhere - unikátní nabíječka s integrovanou baterií

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Těsně před Vánocemi se rozhodla značka iGo představit na tuzemském trhu očekávanou produktovou novinku, kterou je unikátní nabíječka s integrovanou baterií. Adaptér iGo Charge Anywhere umožňuje napájet jakýkoliv přístroj kdekoliv na cestách i mimo dosah elektrické sítě. Díky záložnímu zdroji navíc nabíječka dokáže zdvojnásobit životnost baterie mobilního telefonu.

Praktická nabíječka iGo Charge Anywhere v sobě skrývá zabudovanou záložní baterii. Tento moderní přístroj dovoluje z klasické zásuvky nabíjet mobil, PDA, MP3 přehrávač či herní konzoli, a zároveň dobíjet integrovanou baterii. Díky záložnímu zdroji je možné nabíječku využít i v místech, kde není dostupná elektrická energie. Dva USB porty navíc umožňují současně napájet dvě různá zařízení a ušetřit tak čas.

„Nový produkt iGo Charge Anywhere zaplnil mezeru na tuzemském trhu. Po záložních zdrojích je všeobecně velká poptávka. Tento výrobek přitom jedinečným způsobem spojuje klasickou síťovou nabíječku se záložní baterií,“ sdělil Radim Tlapák, ředitel společnosti NTB CZ, která je oficiálním dovozcem výrobků značky iGo do České republiky. „Nabíječka je vysoce univerzální, nabízí kompatibilitu i s těmi nejnovějšími modely digitálních přístrojů. Je například vhodná i pro iPhone 4, který se potýká s nižší výdrží baterie,“ dodal Tlapák.

Záložní zdroj nabíječky disponuje kapacitou 1800mAh, je tedy dvakrát větší než standardní kapacita baterie mobilního telefonu. Majitel iGo Charge Anywhere tak získá cenné minuty telefonování i mimo dosah elektrické sítě. Adaptér je proto ideální na služební cesty nebo výlety do přírody.

„Nabíječka je navržena tak, aby odpovídala potřebám lidí, kteří často cestují. Má nízkou hmotnost a malé rozměry, pohodlně se tak vejde i do kapsy. Určitě osloví každého, kdo každodenně používá moderní technologie. Díky nabíječce bude mít dostatek elektrické energie v lese, na horské chatě nebo u moře,“ zdůraznil Radim Tlapák ze společnosti NTB CZ.

iGo Charge Anywhere
- Je-li nabíječka zapojena do elektrické sítě, může najednou nabíjet až dvě zařízení díky dvěma USB portům. Zároveň probíhá nabíjení integrované baterie
- Kompaktní design, nízká hmotnost
- Sklopná vidlice
- Balení obsahuje USB nabíjecí kabel
- Kompatibilita s novými modely je zajištěna patentovaným systémem výměnných konektorů

Cena: 1090,- Kč
http://www.igo.cz/charge-anywhere-nabijecka-se-zalozni-baterii.html

Tiskové zprávy

Diskuse