T-Systems - portál Baden-Württembergské banky

13. 12. 2010 14:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Baden-W\xFCrttembergské banky (LBBW)

- Nejnovější dostupné technologie a produkty
- Jednotná platforma pro správu informací
- Jednotlivá oddělení mohou spravovat svůj obsah

Propojení informací z trhu s informacemi o produktech. Společnost T-Systems a její divize Multimedia Solutions vytvořila spolu s bankou Baden-W\xFCrttemberg novou verzi a rozšíření portálu LBBW Markets. Na adrese http://www.lbbw-markets.de je nyní k dispozici celá řada nových funkcí, vylepšená funkcionalita a data z trhu. To vše na jedné centrální platformě.

Společnost T-Systems vyvinula flexibilní portálové řešení a banka nyní může velmi rychle reagovat na potřeby trhu bez nutnosti dalšího vývoje a investic. Investoři i privátní zákazníci, včetně zaměstnanců LBBW, mohou portálové řešení využívat pro získání informací o měnách, penzijních fondech, akciích a dalších důležitých zdrojích z finančního prostředí. Statický obsah, články a informace z centrální produktové databáze LBBW mohou být propojeny s daty v externích systémech, jako je například Reuters. Škálovatelná, vysoce výkonná platforma dovoluje bance rychlou aktualizaci a zveřejnění důležitých dat prakticky okamžitě.

Intuitivní uživatelské rozhraní umožňuje vnitřním oddělením v LBBW konfigurovat, upravovat a aktualizovat obsah portálu, spravovat uživatelské účty a přístupy. Personalizace celého řešení také přispívá k realizaci strategií, které se zaměřují na jednotlivé uživatelské skupiny celého řešení. To zahrnuje zobrazování obsahu podle nastavených práv, funkcí organizace a geografického umístění. Samozřejmostí je vyhledávání napříč portálovým řešením, podle přístupových práv.

Společnost T-Systems vyvíjí a provozuje portálová řešení i pro zákazníky na českém trhu. V nabídce je k dispozici celá řada řešení pro internetová nebo intranetová řešení, která jsou přizpůsobena potřebám zákazníků. Provoz celého portálového řešení je pak možný buď u zákazníka, nebo prostřednictvím zabezpečeného datového centra v České republice.