AVG naděluje Monkey Business

14. 12. 2010 11:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Vánoční koncert Monkey Business vyprodán – výtěžek poputuje Nadačnímu fondu Krtek

AVG Technologies, výrobce jednoho z nejpopulárnějších volně dostupných antivirových software na světě, slaví 10. výročí bezplatného antivirového programů AVG Free. Společnost AVG chce vyprodaným koncertem české funkové kapely Monkey Business poděkovat svým fanouškům nejen v České republice, ale na celém světě, kterým nabídla 2 000 volných vstupenek pro tuto slavnostní příležitost.

„Naším cílem je vytvořit z AVG světově nejznámější českou značku a tento koncert představuje skvělý začátek této kampaně,“ řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Chceme tímto způsobem poděkovat všem svým věrným uživatelům a fanouškům za jejich desetiletou podporu AVG Free.“

Veškerý výtěžek z prodeje VIP vstupenek bude věnován Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek, který společnost AVG dlouhodobě podporuje.

Koncert je propagován hlavně prostřednictvím sociálních sítí a online médií. Fanoušci AVG jsou informováni o novinkách týkajících se koncertu na Facebooku a Twitteru (#AVGMONKEY). Unikátní strategie AVG je založena na vlastních příznivcích a fanoušcích, kteří sami přispívají ke zvyšování povědomí o značce. Právě z tohoto důvodu společnost AVG pozvala do Prahy pět fanoušků z celého světa spolu s jejich přáteli na koncert Monkey Business.

„V pozici online technologické společnosti máme značné možnosti ve využívání těchto platforem ke komunikaci s našimi fanoušky,“ řekl J. R. Smith. „Přáli bychom si, aby se spolu s námi všichni fanoušci na koncertě české kapely Monkey Business skvěle bavili.“