Acer Aspire Z5750/Z5751 a Z3750/Z3751- stolní osobní počítače

14. 12. 2010 11:18    Rubrika: Tiskové zprávy

V nové řadě počítačů Acer „vše v jednom“ se setkává styl s výkonem

Acer Aspire Z5750/Z5751 a Z3750/Z3751- stolní osobní počítače

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vynikající výkon, rozšířené možnosti využití, sledování filmů i televizních pořadů ve vysokém rozlišení, hraní nejnovějších her a úchvatný zvuk - to všechno požadují uživatelé od osobního počítače. Počítače se stávají středem našeho digitálního života, a proto musí zvládat doslova všechno. Nová řada stolních osobních počítačů Acer typu vše v jednom byla od samotného počátku vyvíjena s ohledem na splnění těchto nároků. Nové stolní osobní počítače Acer Aspire Z5750/Z5751 a Z3750/Z3751, které spojují vysoký výkon, jedinečnou zábavu a elegantní design, představují dokonalý příklad počítačů příští generace.

Tyto osobní počítače s moderním minimalistickým designem se hodí k vybavení vaší domácnosti a oživí obývací pokoj novým vzhledem a atmosférou. Prostorově úspornému provedení dodává eleganci atraktivní kombinace šedé a černé barvy, zatímco plynulé linie zvýrazňují velký panel s plným vysokým rozlišením. Atraktivní modré osvětlení nad nápadnými vestavěnými reproduktory lze nastavit ve čtyřech stupních intenzity a tím dosáhnout nejen správné nálady, ale i optimálního osvětlení klávesnice. Pokud klávesnici nepotřebujete, můžete ji uložit pod počítač, aby nerušila jeho minimalistický vzhled. Stříbrná opěrka, inspirovaná moderním uměním, se vyznačuje jednoduchým a stylovým provedením.

Nové počítače Aspire s vícedotykovou funkcí jsou vybaveny softwarem Acer TouchPortal, který nejen nabízí uživatelům jedinečné zážitky, ale i nejsnadnější způsob ovládání osobního počítače a ukládání veškerého multimediálního obsahu. TouchPortal je předinstalován na všech nových zařízeních s dotykovým displejem Acer od smartphonů přes notebooky po stolní počítače typu „vše v jednom“ a zprostředkuje zcela nové možnosti dotykové technologie se záměrem zajistit jednoduché a přirozené používání.

Acer TouchPortal nabízí skutečně intuitivní ovládání úplné sady dotykových aplikací určených především pro zábavu. Výsuvné menu v dolní části obrazovky TouchPortal usnadňuje přístup k dotykovým aplikacím. K jejich spuštění stačí přetočit dokovací lištu a přetáhnout ikonu na obrazovku portálu – a je to!

Aplikace TouchMusic je určena k výběru, organizaci a přehrávání oblíbených skladeb a umožňuje zvolit hudbu podle nálady. S aplikací TouchPhotoEnjoy prožijete znovu nezapomenutelné chvíle svého života při organizaci fotoalb. Vícedotykovými ovládacími prvky fotografie otočíte, zvětšíte či zmenšíte anebo se jimi můžete jen tak probírat. TouchPhoto využijete i v případě, že chcete ukázat rodinným příslušníkům a přátelům svoje snímky na portálech Flickr a Facebook.

TouchVideo přehrává nejen filmy na discích Blu-ray či DVD a domácí videa, ale i klipy z portálů YouTube a Facebook a také odešle vaše vlastní videa na YouTube. TouchBrowser nabízí intuitivní způsob prohlížení webových stránek pohybem prstů a využívá velké záložky, které okamžitě zobrazí náhled vašich oblíbených stránek. Šikovné ovládací prvky TouchCam umožňují přidat veselé efekty k obrázkům při chatování online nebo vytvořit tematické nahrávky a ukázat je přátelům na YouTube™.

Výkon nových počítačů Aspire zajišťují nejmodernější procesory Intel® Core™ i5 a i3, které mají více než dostatečný výkon, aby zvládly nejnáročnější úlohy, jako např. úpravu multimediálních souborů a přehrávání akčních her, a tedy přispívají k nejlepší zábavě a nejvyšší produktivitě. Tyto stolní počítače, které podporují mnohem rychlejší multitasking, zaručují vyšší produktivitu i lepší zábavu a také dokončení více pracovních úkolů v kratším čase.

Nové modely nabízené ve dvou velikostech 58,4 cm (23” - Z5751/Z5750) a 54,6 cm (21,5” - Z3751/Z3750) zaručují nejvyšší kvalitu obrazu díky displejům s vysokým jasem, plným vysokým rozlišením 1920x1080, krátké době odezvy 5 ms a grafice Intel® HD, která zajišťuje plynulou reprodukci i multimedií s vysokými nároky na grafiku. Stolní počítače s podporou 5.1kanálového prostorového zvuku s vysokým rozlišením a optimalizovaným zvukovým systémem Dolby® Home Theater® III zprostředkují naprosto úchvatné zážitky ze zábavy.

Volitelná optická mechanika Blu-ray Disc™, multiformátová čtečka paměťových karet a volitelný televizní tuner vám umožňují sledovat veškeré formy digitálního obsahu od filmů a her přes televizní pořady po fotografie - jsou to prostě počítače typu vše v jednom i z hlediska zábavy.

Úplnou připojitelnost zajišťují nejmodernější technologie pro připojení k bezdrátovým i pevným sítím - 802.11a/b/g/n, Gigabit LAN a volitelný modul Bluetooth® 2.1. Vestavěný mikrofon a webová kamera s vysokým rozlišením vám zajistí spojení s přáteli a rodinou prostřednictvím videochatování či videokonferencí.

Oba stolní počítače jsou vybaveny pevnými disky serial ATA s kapacitou až 1,5 TB, která je více než dostatečná, abyste na ně mohli ukládat svůj neustále se zvětšující digitální archív. Až 8GB paměť DDR3 podporuje hladký běh nejnáročnějších aplikací a k osmi portům USB lze připojit veškerá periferní zařízení.

Tiskové zprávy

Diskuse