Jabra BIZ 1900 - nové drátové náhlavní soupravy

14. 12. 2010 19:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Řada Jabra BIZ 1900 přináší spojení skvělého zvuku a dlouhé životnosti za rozumnou cenu

Jabra BIZ 1900 - nové drátové náhlavní soupravy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nové drátové náhlavní soupravy nabízejí cenově výhodné řešení bez kompromisů v otázkách kvality.

Společnost Jabra oznámila uvedení nové produktové řady Jabra BIZ 1900. Náhlavní souprava řady Jabra BIZ 1900 byla navržena pro kontaktní centra kladoucí důraz na nízké náklady. Díky lehké a pevné konstrukci s profesionálním zpracováním je tato náhlavní souprava ideálním řešením pro dnešní náročné ekonomické prostředí.

Nabídka funkcí soupravy Jabra BIZ 1900 zahrnuje mikrofon se schopností potlačení šumu, který dokáže eliminovat nežádoucí ruchy v pozadí. Zároveň pomocí technologie PeakStopTM chrání uživatele před akustickým šokem. Díky širokým možnostem nastavení lze náhlavní soupravu přizpůsobit potřebám každého uživatele. Lehká konstrukce s pohodlnými polštářky z koženky zajišťuje komfort i při celodenním nošení.

Produktové varianty Jabra BIZ 1900 QD (zkr. Quick Disconnect) jsou určeny pro práci s tradičními stolními telefony, případně pevnými IP telefony. Varianty Jabra BIZ 1900 USB jsou odpovědí na rostoucí poptávku po cenově výhodných profesionálních náhlavních soupravách pro počítačovou telefonii.

„Vycítili jsme poptávku po základním řešení náhlavní soupravy pro kontaktní centra, zejména na outsourcovaných trzích, kde je klíčem především výhodná cena,“ poznamenává Jiří Krejčí, Regional Manager Eastern Europe divize CC&O pro značku Jabra. „Náhlavní souprava řady Jabra BIZ 1900 nabízí skvělé zvukové parametry a je dobrou protihodnotou za investované peníze,“ dodává.

Produkty Jabra BIZ 1900 a Jabra BIZ 1900 USB se nabízejí v provedení mono a duo, přičemž řada Jabra BIZ 1900 USB poskytuje vysokou kvalitu zvuku v širokém pásmu kmitočtů. Řada Jabra BIZ 1900 je dostupná od prosince 2010 za cenu od 1 900 Kč.

Kompletní portfolio naleznete na webu www.Jabra.com/UC.

Tiskové zprávy

Diskuse