Forza Motorsport 4 s podporou pohybového senzoru Kinect

14. 12. 2010 19:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Pokračování série Forza Motorsport 4 přijede s podzimem roku 2011!

Forza Motorsport 4 s podporou pohybového senzoru Kinect

Společnost Microsoft představila ve spolupráci s vývojářským studiem Turn 10 Studios na konferenci Video Game Awards další pokračování série Forza exkluzivně pro konzoli Xbox 360. Forza Motorsport 4 nabídne ještě realističtější a věrnější simulaci automobilových závodů než předchozí díly série. Hráči se mohou těšit kromě věrného grafického ztvárnění na široké možnosti úprav nastavení vozidla a jeho postupného vylepšování o nové součástky v závislosti na kariérním postupu. Vylepšení se dočká také fyzikální model vozidel. Jako bonus nabídne Forza Motorsport 4 plnou podporu pohybového senzoru Kinect pro Xbox 360.
Plánované datum vydání čtvrtého pokračování je stanoveno na podzim 2011.
Realistickou atmosféru závodů automobilových speciálů podpoří exkluzivní obsah od profesionálních jezdců Tannera Fousta nebo Rutledge Wooda z pořadu Top Gear.
Společnost Microsoft představila na akci Video Game Awards trailer a screenshoty, které ukazují první záběry ze hry.
Více informací o oznámeném pokračování Forza Motorsport 4 naleznete na www.forzamotorsport.net, www.xbox.cz nebo www.facebook.com/xbox.cz.