Symantec GeoTrust SSL

14. 12. 2010 12:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Nejnavštěvovanější webové stránky používají pro šifrování cenově výhodné certifikáty GeoTrust SSL

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

GeoTrust si od června drží pozici jedničky a pravidelně poráží Go Daddy a ostatní konkurenty

Blíží se období Vánoc a s ním i nová vlna nákupů přes internet. Společnost GeoTrust, Inc., přední certifikační autorita, bude chránit více nejnavštěvovanějších webových stránek než kterýkoli jiný poskytovatel Secure Sockets Layer (SSL). Tento závěr vyplývá z listopadové zprávy Alexa Netcraft Index, která měsíčně sleduje SSL certifikáty používané na nejnavštěvovanějších webových stránkách.

Průzkum začal před šesti měsíci a GeoTrust je stále v čele segmentu levných SSL certifikátů před konkurenty, jako je například Go Daddy. Listopadová zpráva Alexa Netcraft Index ukazuje, že GeoTrust zabezpečil 35 311 unikátních domén ze sledovaného milionu nejnavštěvovanějších stránek, které používají SSL a jsou součástí průzkumu Netcraft. Prémiová kategorie značky VeriSign se umístila na druhé pozici s ochranou 30 115 unikátních domén a Go Daddy zabezpečil 27 171 domén.

„Podle všeho nás čeká rušné vánoční nákupní období a pro on-line podnikání to tak bude velmi náročné,“ říká Jeff Barto, senior product marketing manager, GeoTrust. „Stále více společností dává přesnost produktům GeoTrust, protože naše celosvětově důvěryhodné SSL certifikáty nabízí snadnou implementaci a vysoký výkon za nízkou cenu. Očekáváme, že ještě upevníme naši pozici s novou cenovou politikou a nedávno oznámenou kampaní, která umožní i malým rostoucím společnostem získat špičkovou SSL ochranu od expertů v oblasti bezpečnosti.“

Alexa Netcraft Index připravuje společnost Catapult Data Services a kombinuje průzkum Netcraft SSL a seznam Alexa 1 Million, čímž vytváří přesný obraz SSL certifikátů používaných webovými stránkami. Průzkum Netcraft SSL zahrnuje všechny přední veřejné SSL certifikáty na internetu, včetně certifikátů na nepoužívaných nebo málo navštěvovaných webových stránkách. Alexa 1 Million je prestižní služba měření návštěvnosti webových stránek, která hodnotí 1 milion nejnavštěvovanějších webových stránek podle popularity.

GeoTrust nabízí špičkové certifikáty SSL za nízkou cenu zákazníkům ve více než 150-ti zemích po celém světě. Certifikáty umožňují až 256-bitové SSL šifrování a zahrnují celou řadu pečetí GeoTrust True Site, které mají různou úroveň ověřování totožnosti a mohou tak přesně splňovat potřeby zákazníků.

Tiskové zprávy

Diskuse