Acer Revo 100 - multimediální řešení pro domácnost

15. 12. 2010 20:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer Revo 100: Špičkové multimediální řešení pro domácnost

Acer Revo 100 - multimediální řešení pro domácnost

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Elegantní moderní design a výkonné multimediální funkce. Takový je ve stručnosti Acer Revo 100. V obývacím pokoji snadno propojí multimediální obsah na všech počítačích i mobilních zařízeních, zprostředkuje připojení k internetu a zajistí domácí zábavu ve špičkové kvalitě.

Počítač Revo 100 je vybaven aplikací Acer clear.fi, která běží v domácí síti. Automaticky zjistí veškerá přítomná domácí zařízení a umožní vám najít, sdílet, hrát, ukládat a sledovat veškerý multimediální obsah kdekoli v domácnosti snadným, intuitivním a inovativním způsobem. V domácí síti lze jednoduše propojit veškerá zařízení – smartphone, notebook, netbook, HD mediální přehrávač, osobní počítač typu vše v jednom či dokonce domácí paměťové zařízení. Můžete tedy sledovat multimédia a bavit se bez ohledu na to, kde je multimediální obsah uložen!

Acer clear.fi se skutečně uživatelsky příjemným rozhraním se vyznačuje čtyřikrát snadnějším ovládáním: snadné nastavení, okamžité připojení k ostatním zařízením v síti, jednoduché vyhledání multimediálních knihoven, pohodlné sdílení, přehrávání či ukládání mediálních souborů pouhým přetažením funkcí „drag and drop“ na kterýkoli připojený přístroj, snadné rozšíření, které umožňuje přidávat další zařízení nebo zvětšit kapacitu paměťového zařízení.

Tenký a elegantní počítač Acer Revo 100, který zaujme moderním vzhledem a matně černou povrchovou úpravou, lze postavit ve svislé poloze do stojanu anebo položit ve vodorovné poloze na plochu jako běžný elektronický spotřebič. Tenký inovativní RevoPad je bezdrátové ukazovací zařízení, které pracuje ve dvou režimech. Stisknutím tlačítka přepínače změníte snadno RevoPad na dotykovou klávesnici, na níž můžete jednoduše psát. Dalším stisknutím tlačítka získáte vícedotykové ukazovací zařízení, které umožňuje přesouvat kurzor a intuitivními pohyby prstů prohlížet zobrazení, otáčet je a zvětšovat či zmenšovat.

Počítač Acer Revo 100 je osazen dvoujádrovým procesorem AMD Athlon™ II Neo a vybaven grafickým řešením příští generace NVIDIA® ION™, které zajišťuje zobrazení v plném vysokém rozlišení 1080p. Acer Revo 100 může být dodán s interním televizním tunerem i vypalovacími mechanikami DVD nebo optickou mechanikou BD Combo. Volitelná mechanika BD Combo umožňuje přehrávat obraz 1080p 3D, pokud připojíte displej s rozhraním HDMI 3D. Podporuje až 4GB paměť DDR3 a pevný disk s velkou kapacitou 750 GB. Pro dosažení ještě větší flexibility je Acer Revo 100 vybaven třemi USB porty, víceformátovou čtečkou paměťových karet a připojením k pevné i bezdrátové síti a je dodáván s předinstalovaným 64bitovým operačním systémem Windows® 7 Home Premium, který umožňuje používat Revo jako běžný osobní počítač.

Technické údaje Acer Revo 100:
Operační systém: Originální Windows® 7 Home Premium 64bitový1
Procesor:2 Dvoujádrový procesor AMD Athlon™ II Neo
Čipset: Čipset NVIDIA® nForce® 520 LE
Paměť:2 Až 4 GB DDR3 1333 MHz SDRAM (dva moduly DIMM s podporou dual-channel)
Pevný disk: Pevný disk SATA 3 Gb/s až 750 GB
Optická mechanika:2 vypalovací mechanika BD/SuperMulti Combo
SuperMulti
Čtečka paměťových karet: Víceformátová čtečka paměťových karet s podporou:
• MultiMediaCard (MMC)
• Secure Digital™ (SD)
• xD-Picture Card™
• Memory Stick™
Grafika: Grafické řešení NVIDIA® ION™
Zvuk: Dolby® Home Theater®3 v3
Podpora zvuku s vysokým rozlišením
Síť: Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN ready;
WLAN:2 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
Rozhraní: Vpředu:
• 1x port USB 2.0
• víceformátová čtečka paměťových karet
Zadní:
• 2x port USB 2.0
• konektory pro sluchátka a mikrofon s vysokým rozlišením
• port Ethernet (RJ-45)
• port HDMI™
• optický port S/PDIF
• konektor pro síťový adaptér
Rozšíření: 2x sloty Mini PCI Express®
Software: Clear.fi
Internetový prohlížeč
Rozměry: 300 (š) x 25,4 (v) x 475 (h) mm
BIOS: AMI PnP BIOS kompatibilní s SMBIOS 2,4
Napájení: 65W síťový adapter se síťovou šňůrou
Splnění předpisu: PC 2001
Schválení: FCC, CE, BSMI, CCC, C-Tick, ETL, Nemko (CB & Bauart)
Příslušenství: Bezdrátové ukazovací zařízení Acer s funkcí klávesy
Windows®. Life without Walls™. Acer doporučuje Windows 7.
1. Pouze 64bitový software umožňuje využít přednosti 64bitového zpracování.
2. Specifikace závisí na modelu.
3. Dolby® je registrovaná obchodní značka společnosti Dolby® Laboratories. Dolby Home Theater® je registrovaná obchodní značka společnosti Dolby® Laboratories.

Tiskové zprávy

Diskuse