LG představuje 7,2 mm štíhlý monitor E90

15. 12. 2010 08:58    Rubrika: Tiskové zprávy

LG představuje 7,2 mm štíhlý monitor E90

LG představuje 7,2 mm štíhlý monitor E90

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost LG Electronics CZ (LG), která je světovým lídrem a technologickým inovátorem v domácích spotřebičích, spotřební elektronice a mobilních komunikacích, představuje špičkový LED monitor LG E90. Tento prémiový LED monitor patří mezi nejštíhlejší na světě – jeho tloušťka činí neuvěřitelných 7,2 mm.

Společnost LG dnes představila nejštíhlejší LED monitor z celého portfolia monitorů značky LG. Tloušťka tohoto monitoru je pouhých 7,2 mm.

„Monitor LG E90 ukazuje, co vznikne kombinací nejpokročilejší technologie a překrásného designu. Model E90 se tak stává revolučním produktem v oblasti technologie, designu a především kvality obrazu. Použitá technologie SUPER LED je ukázkou toho, jak velký technologický náskok má společnost LG.“ uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

Stále více uživatelů sleduje filmy na počítačích, kvalita displeje je proto velmi důležitá. Model E90 je nejlepší volbou pro sledování akčních filmů nebo sportovních zápasů: jeho odezva činí pouhé 2 ms. Díky tomu je zaručen ostrý obraz i při nejrychlejších filmových sekvencích. A nemusíte přitom sledovat filmy v dokonalé kvalitě z Blu-ray. Díky patentovanému programu Image Booster od společnosti LG je možné vylepšit i streamované video a obsah pocházející ze serverů, jako je YouTube. Díky aplikaci Image Booster budou na monitoru E90 i filmy s nižší kvalitou vypadat úchvatně.

Nový monitor je také značně ekologický. E90 spotřebuje o 40 % méně elektrické energie, než LCD monitory s konvenčním CCFL podsvícením. V monitoru nejsou použity nebezpečné materiály, jako jsou rtuť nebo halové prvky. LG E90 bude dostupný na českém trhu od konce ledna 2011 za doporučenou maloobchodní cenu od 7 400 Kč vč. DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse