Acer Alive - vyhledávání digitálního obsahu

16. 12. 2010 20:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Objevujte digitální obsah a bavte se se skupinou Acer

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


alive je zcela nová platforma, která dokáže uspokojit veškeré nároky zákazníků skupiny Acer na vyhledávání digitálního obsahu, který je zajímá, a to bez ohledu na používané zařízení nebo operační systém.

alive představuje ideální výchozí místo, které umožňuje uživatelům vybírat, vyhledávat, vstupovat, nakupovat, streamovat, stahovat a přehrávat digitální obsah jakéhokoli typu.

alive je mnohem víc než jen tradiční obchod, protože široký výběr neplaceného i placeného obsahu je nabízen uživatelům prostřednictvím technologie feeds v reálném čase, přičemž poskytovatelé obsahu přímo určují, jaké novinky budou poskytovat prostřednictvím této technologie. Obsah je okamžitě aktualizován a uživatelé jsou pravidelně informováni stejně jako v případě sítě Twitter, a tak se okamžitě dozvědí o všem novém a zajímavém.

alive je obchod příští generace skupiny Acer, k němuž se mohou připojit poskytovatelé obsahu a nabízet obsah přímo zákazníkům skupiny Acer, kteří si tak budou moci vybírat z rozsáhlé nabídky globálního i lokálního obsahu.

alive je osobní: Uživatelé mohou přesně definovat své preference a využít propracovaný systém doporučení, který jim ukáže obsah podle zadaných údajů. Místo nekonečného hledání na webových stránkách a v online službách jim alive doporučí to, co je může zaujmout.

Zpřístupnění obsahu usnadňuje inovativní koncepce kanálů: Uživatelé mohou vyhledávat, vybírat, předplácet a sledovat své oblíbené kanály alive, které jsou zaměřené tematicky, např. hudebníci, filmové žánry, nejoblíbenější hry, spisovatelé apod. Poskytovatelé obsahu mohou nabídnout široký výběr kanálů a hledat nové a inovativní způsoby, jak představit nabízený obsah jinak, než jak to dělají na svých webových stránkách nebo prostřednictvím běžných služeb.

alive využívá jen pět kláves k přístupu k celému nekonečnému digitálnímu vesmíru:
- V sekci Listen nabídne alive hudbu, audioknihy, radia, podcasty a další typy audiozábavy.
- V sekci Watch poskytne alive filmy, televizní seriály, televizní kanály, videopodcasty a další typy krátkých videí, jako např. hudební.
- V sekci Read představí alive e-knihy, e-časopisy a e-noviny, jednotlivé zprávy, články a blogy.
- V sekci Play najdou uživatelé alive hry jakéhokoli druhu.
- V sekci Application nabídne alive nejrozšířenější aplikace v kategoriích, jako např. Business & Finance (Obchod a finance), Lifestyle & Leisure (Životní styl a volný čas), Learning (Výuka), Travel & Navigation (Cestování a navigace), Productivity (Produktivita) atd.

alive je společenská: Uživatelé budou moci zveřejňovat a sdílet názory a komentáře k zajímavému obsahu jediným kliknutím díky přímému rozhraní se všemi nejoblíbenějšími sociálními sítěmi v různých částech světa.

Zákazníci mohou uložit přehled nakoupeného obsahu do sekce MyLibrary a obsah sdílet s různými zařízeními Acer.

Jedinečné rozhraní alive bude předinstalováno na všech nových zařízeních nebo je budou stávající zákazníci skupiny Acer moci stáhnout online. Rozhraní nabídne uživatelům jedinečné možnosti přizpůsobené podle typu zařízení.

Nákup prémiového obsahu nebo předplacení prémiového kanálu bude neobyčejně jednoduché a bude k tomu stačit jediné kliknutí. Uživatelé vytvoří na alive vlastní účet a zaregistrují údaje o své kreditní kartě pouze jednou.

Zkušební verze alive bude nejprve k dispozici vybraným uživatelům ve Velké Británii a Itálii v prosinci. Poté bude alive uvedena v prvním čtvrtletí roku 2011 do běžného provozu a postupně se stane součástí všech spotřebitelských zařízení Acer na celém světě včetně netbooků, notebooků, smartphonů a tabletů.

Tiskové zprávy

Diskuse