Gopas - ONLINE EDUCA Berlin 2010

17. 12. 2010 21:23    Rubrika: Tiskové zprávy

e-learningové kurzy pro MS Office 2010

Gopas - ONLINE EDUCA Berlin 2010

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Počítačová škola Gopas, lídr v počítačovém vzdělávání ve střední Evropě, se na začátku prosince zúčastnila mezinárodní konference Online Educa Berlin 2010, která se každoročně zaměřuje na aktuální trendy ve vzdělávání a školení s využitím výpočetní techniky. Na letošním ročníku se sešlo více než 2000 účastníků z téměř sta zemí. Gopas zde poprvé představil své cizojazyčné mutace e-learningových kurzů určených pro MS Office 2010.

„Nový Excel, Word či PowerPoint z dílny českých vývojářů a školitelů nyní mohou nově samostatně studovat zájemci také v angličtině a němčině. Naše osmnáctileté zkušenosti s aktivním školením a zejména zpětnou vazbu účastníků tisícovek našich kurzů jsme přetavili do e-learningové podoby tak, aby samotný kurz byl co nejpřínosnější a nejintuitivnější. Jsem přesvědčen, že nyní nabízíme i v celoevropském měřítku prvotřídní produkt,“ říká Jan Dvořák, výkonný ředitel Počítačové školy Gopas.

Online Educa Berlin je největší mezinárodní platformou pro výměnu názorů na poli vzdělávání podporovaného výpočetní technikou. Letos se tato konference konala v Berlíně v hotelu InterContinental od 1. do 3. prosince a nejvíce se na konferenci mluvilo o nových trendech a aktuálním směru ve vývoji e-learningu hlavně s ohledem na nové IT technologie, jako jsou velké dotykové tabule (smartboardy), nebo hit současné doby iPad.

Gopas nyní nabízí e-learningové kurzy všech kancelářských balíků Microsoft Office v češtině, slovenštině, angličtině a němčině, dále pak přípravné kurzy pro ECDL. Každý kurz má 300 lekcí, což v praxi znamená zhruba 150 hodin studia. Začíná se vždy vstupním testem, který pomůže každého navést, na jaké lekce a jakou látku se potřebuje zaměřit. Celý kurz uzavírá závěrečný test prověřující nově nabyté znalosti.

E-learningové kurzy od Gopasu využívají osmnáctiletou praxi školení v IT, jsou plně interaktivní a lze je spustit z DVD, hard disku, intranetu či internetu bez nutnosti instalace jakýchkoli programů. Slouží také jako certifikovaná příprava pro získání Evropského počítačového řidičáku (ECDL).

Tiskové zprávy

Diskuse