Philips 232EL2SB - LED displej

23. 12. 2010 21:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Velký LED displej Philips 232EL2SB umožní skvělý zážitek ze hry

Philips 232EL2SB - LED displej

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic uvádí na český a slovenský trh nový Full HD LED displej 232EL2SB, který nabízí mimořádné zážitky pro všechny milovníky her. Velký a elegantní monitor Philips zaručuje dokonale přirozené barvy, stylové ovládací prvky SmartTouch zase mimořádně jednoduché ovládání.
Nový monitor od společnosti Philips ocení zejména milovníci her. Displej monitoru má širokoúhlý formát v poměru stran 16:9, který je ideální pro většinu moderních her i pro přehrávání videí. Funkce SmartContrast zajistí vysoký kontrast s vynikající úrovní černé a přesným ohraničením stínů a barev. Philips 232EL2SB tak poskytuje jasný, živý obraz s nejvyšším kontrastem a zářivými barvami.

Díky tenkému provedení má tento monitor ambice stát se elegantním doplňkem každého domova, vzhled dotváří i lesklá povrchová úprava a stylové ovládací prvky Smart Touch – inteligentní ikony citlivé na dotek, které nahrazují výčnělková tlačítka. Ovládací prvky reagují na nejjemnější dotek a zapínají monitor, nebo pomocí funkce SmartImage Lite zesvětlují a zaostřují displej.
Podobně jako všechny moderní displeje Philips, splňuje i model 232EL2SB vysoké nároky na ekologický provoz a maximální šetrnost k životnímu prostředí. Symbol Energy Star garantuje energetickou účinnost a nízkou spotřebu energie.
Při výrobě byly využívány materiály přátelské k životnímu prostředí, jež vyhovují mezinárodním normám. Všechny plastové části skříně, kovové části kostry a obalový materiál využívají 100% recyklovatelný materiál. Bylo dosaženo významného snížení obsahu rtuti v zářivkách. Přísně jsou dodržovány normy RoHs, které zjišťují, že dojde k odstranění všech nebezpečných materiálů.

Přednosti LCD displeje 232EL2SB/00
Technologie LED – neobsahují rtuť a umožňují ekologicky šetrný proces recyklace a likvidace.
1920 x 1080p Full HD – nejlepší kvalita obrazu ze všech formátů vstupního HD. Širokoúhlý poměr stran 16:9 – hraní her a sledování videa bez pruhů nahoře a dole.
Ovládací prvky SmartTouch – inteligentní ikony citlivé na dotek.
Energy Star 5.0 – certifikace zaručuje výrobek odpovídající energetickou účinnost.
Snadné řízení formátu obrazu – přepíná z poměru 4:3 do širokoúhlého formátu.

Technické parametry:
Typ LCD panelu: TFT-LCD
Optimální rozlišení: 1920 x 1080 při 60 Hz
Úhlopříčka: 23“ (58,4 cm)
Spotřeba: 22,9 W (metoda testování EnergyStar 5.0)
Formát obrazu: 16:9
Odezva: 5 ms
Jas: 250 cd/m2
SmartContras:t 20 000 000 : 1
Hmotnost: 4,57 kg
Doporučená min. EU cena: 3486 Kč bez DPH

Tiskové zprávy

Diskuse