Canon je partnerem 11. ročníku soutěže o Kadeřníka roku

14. 6. 2010 18:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon je partnerem 11. ročníku soutěže o Kadeřníka roku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, se stala partnerem prestižní soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards. Soutěž otevírá nové možnosti talentům z řad českých a slovenských kadeřníků, kteří mohou získat titul „Kadeřník roku”. Soutěžit se bude nově i v kategoriích Objev roku, Cena tisku a Cena veřejnosti zvlášť pro Českou a Slovenskou republiku.

„Soutěž Czech and Slovak Hairdressing Awards je o perfektní technice a zručnosti, ale také o fantazii a vizích. Naším cílem je pomoci tato umělecká díla zachytit v celé jejich kráse,” říká Linda Valová, Marketing Communication Professional společnosti Canon CZ.

Prvních 6 nově přihlášených do kategorie Objev roku Česká republika bude moci nafotit svoji kolekci s profesionálním módním fotografem Stanislavem Peterou, který fotí i pro Vogue, Harper's Bazaar či Dolce Vita.

Soutěž Hairdressing Awards vznikla ve Velké Británii v roce 1985 pod patronátem časopisu Hairdresser Journal a Schwarzkopf Professional. Česká republika a Slovensko byly prvními středoevropskými zeměmi, které soutěž zorganizovaly. Od roku 2000 se tak letos jedná již o 11. ročník. Soutěž je hodnocena nezávislou porotou a je každoročně středem zájmu médií, celebrit a široké veřejnosti.

Vítěz Czech and Slovak Hairdressing Awards se zúčastní celosvětového slavnostního vyhlášení výsledků na banketu v Londýně, Amsterodamu či jiném místě, kde se již od roku 1985 každoročně pořádá Schwarzkopf Professional.

Do soutěže budou zařazeny všechny fotografické materiály, které budou splňovat podmínky soutěže a organizátor je obdrží do 31. 8. 2010. Více informací naleznete na adrese http://hdainfo.cz/.

Tiskové zprávy

Diskuse