Sony představuje nové notebooky VAIO řady E

13. 10. 2010 21:14    Rubrika: Tiskové zprávy

o nový model v atraktivním zeleném provedení

Sony představuje nové notebooky VAIO řady E

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



• Tlačítka Web, Assist a VAIO – zjednodušení a funkčnosti při používání notebooku VAIO řady E
• Nejnovější procesory Intel® Core™ a grafika ATI Mobility Radeon™ řady 5000
• VAIO Display s LED podsvícením
• Široké možnosti připojení, 3 USB porty plus jeden kombinovaný eSATA/USB port pro vysokorychlostní přenosy dat

Řada zábavných multimediálních notebooků VAIO E se rozrostla o novou atraktivní barvu. K modré, bílé a růžovo-červené se přidává atraktivní zelená, připomínající záplavu vzácných smaragdů.

Nové 14palcové notebooky VAIO E s lákavě barevným vzhledem a displejem o úhlopříčce 35,5 cm jsou ideální pro každodenní práci i zábavu - prohlížení internetu, blogování nebo správu digitální multimediální kolekce. Nádherně elegantní tělo v sobě skrývá velkou úložnou kapacitu, výkonnou grafiku a extra velký displej.

Tlačítka pro jednoduchou a komfortní práci
Všechny nové modely řady E jsou navrženy s velkým důrazem na jednoduchost a uživatelský komfort. Stisknutím tlačítka WEB se rychle dostanete na internet, aniž byste museli startovat operační systém. Pro ještě větší pohodlí nyní funkce Quick Web Access nabízí procházení stránek pomocí záložek a možnost rozdělení okna pro zobrazení dvou stránek vedle sebe.
K dispozici je také vyhrazené tlačítko ASSIST pro rychlý přístup k funkci VAIO Care, která vám prostřednictvím několika málo kliknutí pomůže s údržbou, diagnostikou a řešení problémů vašeho notebooku. Příjemným překvapením a pomyslnou třešničkou na dortu je lokalizace VAIO Care do češtiny, stažitelná v podobě update VAIO Care 6.3 z webových stránek www.vaio-link.com.

Co skrývá srdce notebooků VAIO E 14“
Uvnitř všech 14palcových notebooků VAIO E najdete nový procesor i3 2010 Intel® Core™, který pro snadné plnění každodenních počítačových úkolů doplňují 3 GB vysokorychlostní paměti DDR3. Nejnovější grafická karta ATI Mobility Radeon™ řady 5000 bez problémů zvládá úpravu obrázků, přehrávání HD videa i práci s multimediálními webovými stránkami.
Tři USB porty umístěné na straně doplňuje čtvrtý kombinovaný vysokorychlostní port eSATA/USB, umožňující rychlé přenosy souborů na externí eSATA disk – až 5 x rychleji než USB2.0.

Software, který jinde nenajdete!
Sony VAIO notebooky jsou vždy zákazníkům nabízeny jako odladěná kombinace hardware a software tak, aby ihned po zakoupení mohl uživatel využívat přístroje k práci či zábavě. Díky jedinečnému výběru aplikací mimo jiné také od Sony nabízí VAIO mnohem lepší práci s vaší osobní multimediální kolekcí. Aplikace Media Gallery (která se spouští tlačítkem VAIO na čelním panelu) s dílny Sony nabízí pohodlný a intuitivní výběr a poslech hudby, prohlížení fotografií nebo sledování videa. Třídění, úprava a sdílení vašich oblíbených souborů je jednodušší než kdy dříve díky programu PMB (Picture Motion Browser) VAIO Edition.

VAIO E 14”
Díky svému krásnému, výjimečnému designu jsou nové 14palcové modely řady VAIO E nepřehlédnutelnou známkou vytříbeného vkusu a stylu. Nová modelová řada E 14“ nabízí nyní 4 atraktivní barvy, se kterými se hned stanete středem pozornosti. Jsou jimi zelená, modrá, růžovo-červená a bílá. Z letních modelů je stále v nabídce i černé provedení. Nejen barva však podtrhuje styl celého notebooku. Všechny modely mají na vrchu víka elegantní šedý vzor, který jim dodává punc jedinečnosti a optické lehkosti. Na horním krytu také najdete „vznášející se“ stříbrné logo VAIO, zdůrazňující hloubku kvalitního vysoce lesklého povrchu. V pracovní části pod klávesnicí je umístěn touchpad se strukturovaným povrchem, který hladce zapadá do průsvitné lesklé opěrky zápěstí.

Nejnovější 14palcové multimediální notebooky VAIO E budou k dostání od října 2010 za 22 490 Kč s DPH.
Model:
VAIO VPCEA3L1E
Procesor: Intel® Core™ i3-370M 2,40 GHz
OS: Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)
Paměť: 3 GB DDR3 SDRAM (1066 MHz)
HDD: 500 GB (5400 ot./min)
Displej: 35,5 cm (14.0”), 16:9, displej VAIO (1366x768) s LED podsvícením
Grafika: ATI Mobility Radeon™ HD 5470 s 512MB VRAM
Optická mechanika: DVD+-RW/+-R DL/RAM
Hmotnost a rozměry: 2,35 kg (s dodanou baterií);
238,7 x 27,3 x 345,8 mm (H x V x Š)
Ostatní: WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth 2.1+EDR; kamera MOTION EYE®; stereo audio s Dolby Home Theater v3; HDMI výstup; 3xUSB + eSATA/USB; tlačítka WEB/ASSIST/VAIO s funkcí rychlého přístupu na internet (Quick Web Access); barevné provedení zelené / bílé / růžové / modré

Tiskové zprávy

Diskuse