Notebooky Toshiba Satellite L650 a L670

19. 4. 2010 20:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Navrženy pro podporu dnešního multimediálního životního stylu

Notebooky Toshiba Satellite L650 a L670

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, dnes představila dva notebooky z řady Satellite splňující potřeby uživatelů s ohledem na každodenní práci s PC, která v současné době stále více vyžaduje nejnovější multimediální funkce. Model Satellite L650 se vyznačuje displejem s vysokým rozlišením HD, který má úhlopříčku 15,6" (39,6 cm) i LED podsvícení, a nabízí tak neomezenou mobilitu a vysoký výkon na cestách. Model Satellite L670 má displej s úhlopříčkou 17,3" (43,9 cm) a je navržen jako plná náhrada stolního počítače pro uživatele hledající vyšší produktivitu s větším displejem za rozumnou pořizovací cenu. Notebooky Satellite L650 a Satellite L670 budou v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během druhého čtvrtletí 2010.

Nové modely z řady „L“ mají i nový lesklý černý povrch se vzorovanou texturou a jsou připraveny podpořit uživatele ve všech ohledech jejich každodenního využití počítače. Nabízejí širokou výbavu multimediálních aplikací a technologií, jež poskytují skvělý zážitek. Díky multimediálnímu ovladači Toshiba Media Controller je snadné sdílet streamovaný obsah mezi zařízeními vybavenými DLNA. Součástí softwarové výbavy je dále Toshiba Media Controller Plug-in pro webový prohlížeč Internet Explorer, umožňující komfortní streamování flashových videí z YouTube na připojený televizor s certifikací DLNA.

Přepisovací Blu-ray mechanika umožňuje přehrávat filmy s vysokým rozlišením a současně zapisovat nebo přepisovat data o celkové kapacitě až 25 GB na jednovrstvé optické disky. Plný a barvitý zvuk zajišťuje Dolby® Advanced Audio.

Šetrný k životnímu prostředí a podporující udržitelný rozvoj
Jako odpovědný člen celosvětového společenství zaručuje společnost Toshiba, že všechny její notebooky plně odpovídají evropským směrnicím WEEE (likvidace elektronických odpadů) a RoHS (omezení používání nebezpečných látek), čímž účinně snižuje dopady na životní prostředí díky eliminaci používání olova, rtuti a některých dalších nebezpečných látek. Systém Toshiba Eco Utility navíc pomáhá snížit celkovou spotřebu notebooku. Modely Satellite řady „L“ splňují požadavky ENERGY STAR® 5.0.

Chcete-li si stáhnout fotografie nových notebooků Satellite L650 a Satellite L670, navštivte laskavě knihovnu fotografií pro média Toshiba Press Lounge Image Library: http://www.eu.press.toshiba.eu/pages/page_content_picture_list.shtml

Tiskové zprávy

Diskuse