All-in-One PC ASUS ET2700 - s 10bodovou dotykovou obrazovkou

4. 1. 2012 15:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Toto multimediální zařízení disponuje vylepšenou verzí zvukové technologie SonicMaster, technologií DTS Surround Sensation UltraPC a také externím subwooferem. Jako první využívá kapacitní 10bodový dotykový displej.

All-in-One PC ASUS ET2700 - s 10bodovou dotykovou obrazovkou

ASUS představil počítač typu vše v jednom řady ET2700 s úhlopříčkou displeje 27" a 10bodovou dotykovou obrazovkou. Toto multimediální zařízení disponuje vylepšenou verzí zvukové technologie SonicMaster, technologií DTS Surround Sensation UltraPC a také externím subwooferem. Jedná se o první 27" počítač s panelem MVA, který nabízí široké, 178° pozorovací úhly ve svislém i vodorovném směru. Jako první také využívá kapacitní 10bodový dotykový displej, jenž umožňuje přesné ovládání dotyky, a to i ve hrách optimalizovaných pro dotykové ovládání.

Čistý zvuk

Integrovaná technologie SonicMaster obsahuje přesně vyladěný signálový procesor, který zajišťuje čistou reprodukci každého tónu bez zkreslení. Další použitou technologií je DTS Surround Sensation UltraPC, která se stará o efekt prostorového zvuku. Vybrané modely řady ET2700 se dodávají s externím subwooferem. Jeho rezonanční komora o objemu 580 cm3 dokáže reprodukovat nízkofrekvenční zvukové signály a poskytuje basovou odezvu.

27" displej s širokými pozorovacími úhly

Řada ET2700 je vybavena 27" LED displejem s vysokým kontrastem a Full HD rozlišením 1920 x 1080. Panel MVA eliminuje blednutí barev a svým 178° pozorovacím úhlem vodorovně i svisle se stará o kvalitní obraz, ať už se díváte odkudkoli. Zásluhou volitelné kombinované Blu-ray mechaniky a integrované karty s TV tunerem zastane řada All-in-one PC ET2700 i funkci televizoru.

Pohodlné ovládání

Řada ET2700 je vybavena řadou praktických funkcí, které usnadňují prohlížení internetu, procházení knihoven s filmy a hudbou nebo úpravu fotografií. 27" kapacitní 10bodový dotykový displej umožňuje uživatelům ovládání pomocí prstů. Prostřednictvím intuitivních gest tak lze přibližovat, listovat, posouvat nebo otáčet obsah na obrazovce nebo zadávat data pomocí softwarové klávesnice.

Počítače řady ET2700 jsou osazeny dvěma rychlými porty USB 3.0, kombinovaným portem eSATA/USB 2.0 a čtečkou karet SD. HDMI vstup na zadní straně pak dokáže 27" displej během okamžiku přeměnit na obrazovku herní konzole. Uživatelé také mají možnost zavěsit počítač na zeď pomocí VESA úchytů.

Na český trh se novinky dostanou v průběhu března s cenou od 30 900 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse