SAP Business One pro iPhone a iPad zdarma

4. 1. 2011 18:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Mobilní klient SAP Business One pro iPhone a iPad zdarma

SAP Business One pro iPhone a iPad zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost SAP reaguje na neustále rostoucí oblibu chytrých telefonů a dalších mobilních zařízení a přináší svým zákazníkům aplikaci SAP Business One Mobile Application pro iPhone, iPod touch a iPad. Klientská aplikace umožňuje přístup k firemním datům a základním funkcím SAP® Business One kdekoliv a kdykoliv. Aplikace spolupracuje se SAP® Business One 8.8 (patch 12 a novější) a je k dispozici zdarma na iTunes Store. Pro zařízení s iOS 4.x je plně lokalizována do českého jazyka, přináší optimalizaci pro displeje s vysokým rozlišením (iPhone 4 a iPad) a podporuje multitasking i push notifikace.

„Nové mobilní řešení pro SAP Business One, které je našim zákazníkům k dispozici zdarma, umožňuje obchodníkům a řídícím pracovníkům okamžitý přístup ke všem údajům, které pro svou práci potřebují, a to odkudkoliv a bez ohledu na to, kolik a jaké informace konkrétní pracovník potřebuje. Díky možnosti přístupu do schvalovacích procesů a k interním hlášením o výjimkách jsou pak schopni v reálném čase reagovat na události, které za jejich nepřítomnosti ve firmě vznikají,” řekl Lubomír Paprčka, Channel Enablement & Solution Expert SAP ČR.

SAP Business One Mobile Application poskytuje vzdálený přístup k informacím o stavu skladu a zákaznících, k souhrnným reportům a také umožňuje zobrazit hlášení systému a schvalovat či připomínkovat požadavky a objednávky.
Mezi hlavní možnosti využití této mobilní aplikace patří:

• Hlášení a schvalování – aplikace v reálném čase informuje uživatele o významných událostech – pohyby zboží na skladu, platební limity, změny cen a podobně. Na jejich základě může uživatel vzdáleně schvalovat a připomínkovat požadavky zaměstnanců a zákazníků.
• Reporty v reálném čase – přístup k vlastním souhrnným reportům ze SAP® Crystal Reports®. Přímo z aplikace je také možné tyto informace odesílat e-mailem.
• Údaje o zákaznících – přístup k datům z CRM zahrnuje nejen jejich zobrazení, ale také možnost editace a vytváření nových záznamů. Veškeré změny se synchronizují v reálném čase a kontaktní údaje lze rovnou použít – například vytočit telefonní číslo, odeslat e-mail nebo zobrazit adresu na mapě.
• Sledování skladu – modul poskytuje přístup k detailním informacím o stavu zásob, cenách i produktech včetně detailních specifikací a obrázků.
SAP Business One Mobile Application je zdarma ke stažení na Apple iTunes store . Ke spuštění je vyžadováno připojení k internetu, SAP® Business One 8.8 (patch 12 a novější) a minimálně iOS verze 3.2. Součástí aplikace je také přístup k demonstračnímu účtu SAP Business One. Krátkou prezentaci naleznete na YouTube (verze pro iPhone), prezentace rozšířené verze pro iPad je pak k dispozici zde: http://www.youtube.com/watch?v=TEUj7kJYrb4.

Tiskové zprávy

Diskuse