Webová kamera Logitech HD Pro Webcam C910

5. 1. 2011 20:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Webová kamera Logitech HD Pro Webcam C910 je nyní kompatibilní s platformou Mac

Webová kamera Logitech HD Pro Webcam C910

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Spolupracuje s aplikacemi iChat, Photo Booth, iPhoto, iMovie, FaceTime a umožňuje provádět videohovory v HD přes Logitech Vid HD nebo Skype 5.0 Beta pro Mac OS X

Abyste mohli uskutečňovat videohovory v HD a nahrávat video v plném vysokém rozlišení Full HD na počítači Mac®, společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznámila, že vlajková loď mezi jejími webovými kamerami – model Logitech® HD Pro Webcam C910 – je nyní kompatibilní s platformou Mac. Nejnovější HD webkamera značky Logitech je nejen připravena pro „plug-and-play“ připojení a použití s aplikacemi iChat®, Photo Booth® a FaceTime®, ale navíc díky novému softwaru společnosti Logitech pro počítače Mac mohou příznivci Maců nyní vychutnat nahrávání videa v rozlišení Full HD 1080p a posílat jej stiskem jediného tlačítka na Facebook™, YouTube® a Twitter™, rovněž je k dispozici bezproblémová integrace do funkcí pro editaci a správu v aplikacích iPhoto® a iMovie®. A dále si fanoušci Maců mohou užít videohovory v působivém rozlišení HD 720p díky rychlému, bezplatnému a snadno ovladatelnému softwaru Logitech Vid™ HD pro Mac nebo aplikaci Skype® 5.0 Beta pro Mac OS X.
„Dnes máme to potěšení nabídnout fanouškům Maců první webovou kameru, která jim umožní provádět videohovory v rozlišení HD 720p a zaznamenávat video v plném vysokém rozlišení Full HD 1080p,“ řekl Eric Kintz, viceprezident a generální ředitel divize video produktů společnosti Logitech. „Webkamera Logitech HD Pro Webcam C910 jako nejvyšší model v dané produktové řadě nabízí nejen nejvyšší úroveň kvality obrazu a snadnou integraci do celé řady ‚macovských‘ aplikací díky podpoře plug-and-play, ale navíc je nyní tato webová kamera k dispozici se softwarem vytvořeným speciálně pro počítače Mac.“
Kompatibilní se všemi nejpoužívanějšími klienty pro videohovory
Kompatibilita nejnovější webkamery Logitech se však neomezuje jen na operační systém platformy Mac. Kromě applovských aplikací jako jsou FaceTime, iChat a Photo Booth, a certifikace Skype® pro videohovory v HD rozlišení ve Skype® 5.0 Beta pro Mac OS X, dokáže webová kamera Logitech HD Pro Webcam C910 pracovat s prakticky všemi nejběžnějšími klienty pro videohovory, včetně Yahoo!® Messenger a Gmail™ Voice and Video Chat.
Máte-li počítač Mac, je nastavení webkamery Logitech HD Pro Webcam C910 velmi snadné. Není nutné kupovat žádný další hardware – jednoduše webovou kameru připojte a hned můžete uskutečňovat videohovory přes iChat a Face Time – stejně snadno, jako můžete webkameru C910 používat ve spojení s aplikacemi Photo Booth a dokonce QuickTime™.
Nejnovější webová kamera společnosti Logitech pracuje i na počítačích s operačním systémem Windows®. A pokud jste si již webkameru C910 koupili ke svému PC a vlastníte rovněž počítač Mac, můžete nyní svou kameru používat pro videohovory v HD rozlišení přes Logitech Vid HD a Skype 5.0 Beta i na počítači Apple®.
HD v každém ohledu — od videohovorů po stereo zvuk
Abyste mohli být blíže lidem, na kterých vám záleží, webkamera Logitech HD Pro Webcam C910 vám umožňuje zaznamenávat video v ohromujícím plném vysokém rozlišení Full HD 1080p a provádět videohovory v rozlišení HD 720p bez jakéhokoli zadrhávání v aplikacích Logitech Vid HD a Skype. Navíc je vybavena vynikajícím automatickým ostřením (a to i pro záběry s extrémním přiblížením až ze vzdálenosti 7 cm) a křišťálově čistý stereo zvuk zajišťují dva mikrofony – každý na jedné straně objektivu webkamery – takže vaše video bude dokonale ostré v každém ohledu.
Ale společnost Logitech nezůstala jen u špičkového výkonu. Webová kamera C910 má tloušťku pouhých 25 milimetrů a díky svému štíhlému provedení dodává moderní minimalistický dotek elegance pro každý MacBook®, iMac® nebo Mac Pro®.
Posílání videí stiskem jediného tlačítka na Facebook, YouTube a Twitter
S webovou kamerou Logitech Webcam C910 je záznam, úprava a posílání videoklipů ve Full HD 1080p hračkou – posílat je můžete na Facebook nebo YouTube nebo můžete umístit odkaz na Twitter – a vaše videa budou vypadat skvěle, což ocení všichni, kdo je budou prohlížet, jakmile se vaše klipy proslaví. (Pro záznam a posílání videonahrávek ve Full HD 1080p si budete muset stáhnout software ‚Logitech Webcam Software for Mac‘ na adrese www.logitech.com/c910.)
Logitech Vid™ HD — rychlé, bezplatné a snadné videohovory v HD
Videohovory představují velmi silný způsob komunikace a vynikající nástroj, jak zůstat v přímém kontaktu s rodinou a přáteli. Nová webkamera Logitech toto umožňuje provádět rychle, zdarma a snadno díky softwaru Logitech Vid HD. A se spuštěním Logitech Revue™ na Google TV™ se můžete spojit se svými přáteli a vidět se v obraze s rozlišením HD 720p bez ohledu na to, zda používají Vid na počítači Mac, na PC nebo mají Logitech Revue s Logitech TV Cam. Aplikace Vid HD je zdarma pro každého – můžete si stáhnout Vid HD pro Mac na adrese www.logitech.com/vid.

Fotografie s rozlišením 10 megapixelů
Když budete chtít vyfotit sami sebe nebo svou rodinu a poslat snímek svým blízkým, webkamera C910 dokáže pořídit brilantně ostré fotografie s rozlišením 10 megapixelů, které můžete poslat e-mailem – a stačí vám k tomu jen několik kliknutí. Navíc je kompatibilní s aplikací iPhoto a vy tak můžete své fotografie před odesláním na Facebook upravit a podle potřeby vylepšit.
Cena a dostupnost
Webová kamera Logitech HD Pro Webcam C910 je již nyní k dostání ve Spojených státech, Evropě a Asii za doporučenou maloobchodní cenu 2549 Kč. Aplikace Logitech Webcam Software for Mac je k dispozici k bezplatnému stažení na adrese: www.logitech.com/c910. Podrobnější informace o webových kamerách s HD rozlišením společnosti Logitech můžete získat zde www.logitech.com/webcams.

Tiskové zprávy

Diskuse