WD Scorpio Black 750 GB

5. 1. 2011 20:11    Rubrika: Tiskové zprávy

PEVNÝ DISK WD SCORPIO® BLACK™ NABÍZÍ 750 GB ÚLOŽNÉHO PROSTORU O VYSOKÉM VÝKONU PRO SYSTÉMY, KTERÉ JSOU HLADOVÉ PO KAPACITĚ

WD Scorpio Black 750 GB

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Western Digital® (NYSE: WDC) oznámila distribuci nového pevného disku WD Scorpio® Black™ 750 GB (photo) s rychlostí otáčení 7200 ot./min ve formátu 2,5 palce s rozhraním SATA. Disk je určen pro výkonné notebooky a přenosná zařízení pro ukládání dat. WD Scorpio Black, jeden z nejrychlejších disků na trhu, kombinuje nejvyšší rychlost otáčení ve své třídě 7200 ot./min. a 16MB vyrovnávací paměť pro poskytování maximálního výkonu u notebooků. Nyní je k dostání až do kapacity 750 GB. Pevný disk WD Scorpio Black poskytuje kreativním profesionálům, hráčům počítačových her a nadšencům rozšířenou kapacitu, kterou potřebují pro svoji práci či zábavu.
Pevný disk WD Scorpio Black 750 GB používá technologii pokročilého formátování ( Advanced Format technology), a obsahuje celou škálu prvků pro zabezpečení dat včetně aktivního monitoringu a ochrany cenných dat.
Celá produktová řada pevných disků WD Scorpio Black je navržena pro využití v notebookových systémech OEM partnerů a již byla testována napříč různými platformami, aby dovolila každému úspěšně zvýšit rychlost a výkon svých stávajících notebookových produktů.
“Naši zákazníci s nejvyššími nároky očekávají \xB4žádné kompromisy\xB4 od všech našich produktů z řady Black,” vysvětluje Matt Rutledge, vice president pro marketing společnosti WD a dodává: “Nový pevný disk WD Scorpio Black očekávání nezklame. Poskytuje uživatelům přenosných zařízení potřebnou rychlost, výraznou kapacitu a efektivní řízení výkonu, které potřebují pro své aplikace jako jsou HD media, fotografie s vysokým rozlišením, výkonné kancelářské aplikace či počítačové hry."

Cena a dostupnost
Pevný disk WD Scorpio Black 750 GB (model WD7500BPKT) je dostupný prostřednictvím distributorů a resellerů . Doporučená koncová cena pro disk WD Scorpio Black 750 GB je 110 EUR. Pevné disky WD Scorpio Black 750 GB mají pětiletou omezenou záruku. Více informací naleznete na http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=130.

Tiskové zprávy

Diskuse