Paměťové moduly Kingston HyperX s frekvencí 2133 MHz

6. 1. 2011 20:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Paměťové moduly Kingston HyperX s frekvencí 2133 MHz získaly certifikaci XMP pro platformu Intel Sandy Bridge P67

Paměťové moduly Kingston HyperX s frekvencí 2133 MHz

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• První 8 GB paměťové sady na světě, které získaly certifikaci společnosti Intel pro platformu P67
• Sady čtyř kusů paměťových modulů Kingston HyperX T1 byly prověřovány na základních deskách s platformou P67 značek Asus a Gigabyte

Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila, že její sady paměťových modulů Kingston HyperX® s kapacitou 8 GB a frekvencí 2133 MHz získaly certifikaci Intel XMP pro platformu P67 Sandy Bridge. Sady čtyř kusů paměťových modulů Kingston HyperX T1 (označení modelu Kingston®: KHX2133C9AD3T1FK4/8GX) jsou první 8 GB sady pamětí na světě, které byly tímto certifikačním procesem prověřeny. Společnost Intel zveřejnila výsledky certifikace na adrese http://www.intel.com/consumer/game/extreme-memory.htm.

„Nové 8 GB sady paměťových modulů HyperX byly navrženy s cílem posunout hranice možností nových základních desek P67 jak s ohledem na rychlost, tak kapacitu,“ řekl Marcin Gaczor, tiskový mluvčí společnosti Kingston pro Českou republiku. „Aby naše nové moduly T1 s frekvencí 2133 MHz vybavené vysokými pasivními chladiči získaly certifikaci XMP, musely splnit přísné zkušební požadavky, a to jak interní u nás, tak v laboratořích společnosti Intel. Jedná se o dokonalou paměťovou sadu pro nadšence, kteří chtějí na maximum využít výkon nové platformy Sandy Bridge.“

Společnost Kingston nejprve nové sady podrobila rozsáhlému testování na základních deskách Asus P8P67 PRO a Gigabyte GA-P67-UD4 ve vlastních laboratořích. Po zkouškách, které dopadly s velkým úspěchem, byly teprve moduly poslány do společnosti Intel pro ověření požadavků na získání certifikace XMP.

Sady čtyř kusů paměťových modulů s kapacitou 8 GB a taktem 2133 MHz jsou připraveny k okamžitému dodání a jejich maloobchodní cena doporučená výrobcem je 6754 Kč. Paměťové moduly HyperX společnosti Kingston mají doživotní záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu. Další podrobné informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/europe.

Tiskové zprávy

Diskuse