Konica Minolta bizhub 43 - centrální tiskové zařízení

6. 1. 2011 20:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Multifunkce bizhub 43 specialista pro malé pracovní skupiny

Konica Minolta bizhub 43 - centrální tiskové zařízení

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Černobílý bizhub 43 je díky malým rozměrům a intuitivnímu ovládání ideální jako centrální tiskové zařízení menších společností nebo jako tiskové vybavení přímo na lokální pracoviště. Díky zabezpečenému tisku je navíc vhodným strojem všude tam, kde se pracuje s citlivými dokumenty.

Konica Minolta bizhub 43 kombinuje funkci tiskárny, kopírky, skeneru a faxu s rychlostí tisku či kopírování až 43 černobílých stran A4 za minutu. Funkce duplex pro oboustranný tisk je, stejně jako automatický oboustranný podavač originálů, standardním vybavením stroje, jež dosahuje výtěžnosti toneru až 20 000 výtisků. Když už je nutné vyměnit náplň, je vše díky ergonomickému designu dílem okamžiku. Až čtyři zásobníky papíru umožňují okamžitý přístup k různorodým vstupům o maximální kapacitě až 1 800 listů. Ačkoliv se jedná o černobílou multifunkci, je k dispozici barevné skenování rychlostí 15 stran za minutu s rozlišením 1 200 dpi.

Bizhub 43 zaujme také velmi snadnou obsluhou, kterou zajišťuje barevný dotykový displej s úhlopříčkou 7,4. Díky němu nalezne uživatel velmi snadno všechny potřebné ovládací prvky. Malý rozměr v základně a přední přístup ke všem čtyřem zásobníkům papíru společně se středovou přihrádkou pro vytištěné dokumenty pak minimalizuje prostorové nároky stroje. Multifunkce získala díky své nízké energetické spotřebě cenu Energy Star, což z ní dělá velmi ekonomické zařízení pro každodenní použití.

Barevné skenování předloh je možné odeslat do e-mailové schránky, SMB složky, USB flash disku či na FTP server. Praktická je také možnost propojit fax s PC a pracovat s faxy přímo v počítači obdobně jako s emailem. Tyto vlastnosti dělají z multifunkce Konica Minolta bizhub 43 zařízení velmi otevřené k potřebám uživatele a urychlují tak jeho práci.

Multifunkce bizhub 43 je vybavena řadou bezpečnostních prvků. Při používání v kanceláři je zajištěna interní bezpečnost šifrovanou SSL komunikací či podporu HTTPS. Stroj také umožňuje omezení tiskových práv skupinám uživatelů anebo jednotlivcům.

„Bizhub 43 je velkým přírůstkem k portfoliu kancelářských zařízení naší společnosti, protože perfektně slouží požadavkům rychlého tisku formátu A4. Toto zařízení odpovídá nárokům na vysoký výkon a odpovídající vybavení multifunkce,“ doplňuje Martin Doušek, produktový manažer Konica Minolta.

Tiskové zprávy

Diskuse