Notebooky Toshiba se Sandy Bridge

6. 1. 2011 10:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba integruje nejnovější technologie procesorů Intel do notebooků Satellite A660/A665/A665 3D a Qosmio X500

Notebooky Toshiba se Sandy Bridge

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nové modely nabízejí vyšší výkon pro hry a ještě lepší zážitek z multimédií

Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, dnes oznámila uvedení nových verzí modelů notebooků Satellite A660, Satellite A665, Satellite A665 3D a Qosmio X500 určených pro spotřebitele. Hnacím motorem všech těchto modelů jsou procesory Intel Core™ druhé generace a nabízejí vylepšené multimediální funkce a možnosti připojení s cílem poskytnout ještě lepší vnímání multimédií i jejich tvorbu. Nové modely těchto notebooků budou v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během prvního čtvrtletí 2011.

Funkce přímo integrované v nejnovější rodině procesorů Intel Core™ pro snadné vytváření, správu, sdílení a prohlížení multimediálního obsahu, jako například videí a fotografií, dokonale souzní se zamýšlenými scénáři použití spotřebitelských notebooků Toshiba Satellite A660, Satellite A665, Satellite A665 3D a Qosmio X500: všechny jsou zaměřeny na uživatele, kteří hledají výkonný přenosný počítač pro špičkový zážitek z multimédií a hraní her.

Satellite A660 / A665 / A665 3D: království zábavy
Společnost Toshiba ještě více vylepšila možnosti připojení u modelů Satellite A660, Satellite A665 a Satellite A665 3D, které představují špičkovou volbu pro zábavu, a obohatila je o super rychlý port USB 3.0, jenž poskytuje desetkrát rychlejší přenos dat než rozhraní USB 2.0. Všechny modely navíc podporují funkci Sleep-and-Charge, díky níž je možné dobíjet akumulátory mobilních zařízení i tehdy, když je notebook vypnutý. Nový štíhlý dálkový ovladač, kompatibilní s Windows® Media Center Edition, umožňuje na dálku ovládat TV a funkce související s filmy a zvukem. Nové verze notebooků Satellite A660 a Satellite A665 v neposlední řadě nabídnou rozhraní Bluetooth® 3.0 pro bezdrátové připojení periférií s vysokou rychlostí přenosu dat až 24 Mbit/s .

Qosmio X500: vyspělý notebook pro hry
Model Qosmio X500 je nejen vybaven procesory Intel Core™ 2. generace, ale nyní nabízí konverzi 2D na 3D a podporu HDMI pro streamování 3D filmů (překonvertovaných z 3D DVD nebo 3D Blu-ray disků) na televizory umožňující sledování 3D obsahu. To ještě více podtrhuje zaměření společnosti Toshiba na prosazování 3D zábavy a nabídku široké řady 3D zařízení.

Pro notebook Qosmio X500 je nyní charakteristický hybridní SSD a pevný disk, jenž se skládá z harddisku s kapacitou 500 GB a 64GB SSD úložiště, díky němuž bootování notebooku proběhne během několika sekund. Navíc nabízí dokonalé vyvážení velké kapacity a ultra rychlého přístupu k datům, kdy tyto přístupové doby jsou podstatně kratší než u konvenčního pevného disku s rychlostí 7.200 otáček za minutu.

Nová generace modelu Qosmio X500 se nyní dodává rovněž s rozhraním Bluetooth® 3.0 pro bezdrátové připojení periférií s vysokou rychlostí přenosu dat .

Tiskové zprávy

Diskuse