Acer ICONIA v soutěži na veletrhu CES

7. 1. 2011 20:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer Iconia

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

mezi deseti nejlepšími v každoroční soutěži “Last Gadget Standing”
na veletrhu CES

Společnost Acer dnes oznámila, že její novinka - Iconia Touchbook – byla vybrána mezi deset nejlepších výrobků do soutěže Last Gadget Standing, která se každý rok koná na veletrhu CES. Iconia je vícedotykový notebook se dvěma displeji, který nabízí uživatelům to nejlepší z laptopu a tabletu. Soutěž Last Gadget Standing se uskuteční 8. ledna 2011 na veletrhu spotřební elektroniky Consumer Electronics Show v Las Vegas.

Acer Iconia poskytuje lepší možnosti při sledování obsahu a posouvá interakci s tabletem na novou úroveň.

Touchbook, dodávaný s operačním systémem Windows© 7, nabízí jedinečné vizuální zážitky. Je vhodný pro multimédia, zábavu i komunikaci a zobrazuje na dvou 14“ displejích v jedinečné kvalitě dokonce i webové stránky. Uživatel může využít virtuální klávesnici standardní velikosti s rozložením znaků QWERTY a také funkci, jíž Acer nazývá “editor gest” a která umožňuje uživatelům přizpůsobit gesta, jimiž okamžitě otevře aplikace nebo oblíbené webové stránky doslova jediným pohybem ruky.

Všechny popisované přednosti spolu s mnoha dalšími představují jen některé důvody, proč se Acer Iconia stal favoritem letošního veletrhu CES a proč ho nepochybně také porotci soutěže Last Gadgets Standing vybrali mezi deset finalistů.

Výrobky nominují do soutěže významní blogeři a autoři webových stránek zaměřených na novinky. Tito autoři požádali své čtenáře, aby doporučili zařízení, která považují za nejvíce inovativní, užitečná a schopná obstát ve zkoušce časem.

V rozsáhlé online diskuzi o všech vybraných výrobcích zvolili porotci a čtenáři finalisty do závěrečné a nejpříjemnější části soutěže - do dramatického a vzrušujícího závěrečného kola Last Gadget Standing, které se uskuteční před nadšenými diváky na veletrhu spotřební elektroniky Consumer Electronics Show v Las Vegas.
V tomto kole nejde vůbec o formální vyjmenovávání funkcí jednotlivých výrobků, nýbrž o jejich prezentaci, jíž jejich výrobci a přívrženci, tzn. blogeři, kteří je nominovali, podají kreativním, veselým multimediálním způsobem, často formou živých scének, hudebních skladeb, parodie či jinou zábavnou nadsázkou, aby tak získali od posluchačů co nejvíce hlasů.

V letošním roce bude uvádět celou akci Robin Raskin, zakladatel soutěže Last Gadget Standing, a novinář zaměřený na techniku Harry McCracken spolu se známými moderátory rozhlasové stanice Sirius - Garym Dell’Abatem a Johnem Heinem z Howard Stern Show, a tedy se stane jedním z největších magnetů letošního CES. Je to událost, o níž milióny Sternových fanoušků ještě zcela jistě podrobně uslyší od technických nadšenců Garyho a Johna, jakmile se show v lednu znovu vrátí po prázdninové přestávce na rozhlasové vlny.

Přívrženci touchbooku Acer se však zatím nemohou dočkat, až předvedou úžasné funkce touchbooku Iconia v letošní soutěži Last Gadget Standing, a zvou všechny na CES, aby sledovali online, jak soutěž dopadne. Bez ohledu na výsledek konečného hlasování je však společnost Acer přesvědčena, že Iconia se stane nesporným vítězem.

Tiskové zprávy

Diskuse