HP - Jindřiška Sládková personální ředitelkou

7. 1. 2011 20:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Střídá Radku Bl\xFCmlovou, která se věnuje personalistice v rámci regionu Středního východu

HP - Jindřiška Sládková personální ředitelkou

Společnost HP oznámila, že do funkce personální ředitelky HP Česká republika byla s platností od 3. ledna jmenována Jindřiška Sládková. Její předchůdkyně Radka Bl\xFCmlová byla již v polovině loňského roku jmenována vedením společnosti HP na pozici personální ředitelky pro region Středního východu (Middle East).
Jindřiška Sládková přechází do HP ze společnosti ALEF NULA, distributora a poskytovatele konzultačních služeb, řešení a implementátora datových technologií, kde se od roku 2008 starala na pozici regionální personální ředitelky o tým 115 zaměstnanců v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Předtím, v letech 2005 až 2008, pracovala ve společnosti NESS Czech, nejprve rok jako HR generalista a v dalších dvou letech jako HR ředitelka.
„Jindřiška má za sebou bohaté zkušenosti a výborné výsledky z prostředí lidských zdrojů ve významných mezinárodních společnostech,“ řekl Jan Kameníček, generální ředitel HP Česká republika. „Její profesionalita, loajalita a zodpovědný přístup k HR strategiím jsou nejlepším příslibem dlouhodobé úspěšné kariéry v HP. Těším se na spolupráci se zkušeným HR profesionálem, který bude významným způsobem přispívat k motivaci a osobnímu rozvoji našich zaměstnanců.“
V roce 2002 dokončila Jindřiška Sládková studium na ekonomické fakultě Technické univerzity Vysoké školy báňské v Ostravě; její specializací byl personální management a lidské zdroje. Výborně ovládá anglický jazyk, další výzvu pro ni představuje němčina, jejíž základy by ráda velmi brzy prohloubila. Věnuje se amatérské fotografii, ráda usedá i za řídítka horského kola, které občas vymění za kolečkové brusle. Volný čas se snaží dělit mezi svou rodinu, přátele a čtyřnohého „kamaráda.“ Hladinu endorfinu doplňuje na lekcích spinningu a jejím cílem pro letošní rok je proniknout hlouběji do tajemství golfové hry.