Schneider Electric - síťové otočné kamery Spectra HD

7. 1. 2011 19:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Kamery, které vás automaticky sledují

Schneider Electric - síťové otočné kamery Spectra HD

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Schneider Electric uvádí na trh nové síťové otočné kamery Spectra HD s funkcí autotracking umožňující automatické sledování pohybujících se objektů ve snímané scéně.

Pokud je například sledován venkovní prostor a vstoupí do něj nějaká osoba, kamera se na ní automaticky zaostří a natáčí se tak, jak se osoba pohybuje, přičemž ji nechává zaměřenou uprostřed snímku.

IP otočné kamery Spektra HD mají vysoké rozlišení obrazu (1280x960 pixelů) a 18 násobné optické zvětšení. Používají CCD čip, který zaručuje vysokou citlivost snímače při snížených světelných podmínkách (až 0.02 luxu v černobílém režimu) a – oproti CMOS čipům - zachovávají nízkou úroveň šumu.

Pro vnitřní model kamery lze použít pouze jeden kabel pro ovládání, přenos obrazu i napájení s technologií PoE. Stejně jako její předchůdci je i kamera Spectra HD plně modulární a přizpůsobitelná jakékoliv aplikaci.

Kamera je určena pro profesionální IP kamerové systémy (IP CCTV). Je využitelná pro vnitřní i venkovní aplikace v obchodních centrech, administrativních budovách, městských kamerových systémech, dopravních systémech, letištích a v mnoha dalších aplikacích.

Tiskové zprávy

Diskuse