T-Systems - celosvětový provoz desktopů pro firmu Gemalto

13. 1. 2011 11:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost T-Systems bude celosvětově zajišťovat provoz desktopů pro firmu Gemalto

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- 9000 počítačů ve 40 zemích, ve třech regionech
- Zakázka byla uzavřena na pět let
- Dohled bude zajišťován z Francie

Společnost T-Systems podepsala smlouvu s firmou Gemalto na správu 9000 desktopů ve 40 zemích a třech regionech (EMEA, Amerika, Asie). Tento pětiletý kontrakt představuje pro T-Systems zajištění péče o ICT a další služby pro předního dodavatele bezpečnostních řešení a identifikačních prvků. Kontrakt zahrnuje centralizované služby pro správu LAN a serverů a mezinárodní dohled 24/7 v osmi jazycích. Pro společnost Gemalto bude dále poskytována lokální podpora ve všech zemích a globální podpora spojená s centrální správou a zajištěním aktualizací pro spravované desktopy.

Příprava projektu začala v létě 2009 s následnou realizací v roce 2010. Rozsah projektu byl omezen na tři regiony. Společnost T-Systems nabídla zákazníkovi řešení, které umožňuje poskytování řešení a služeb po celém světě, což podpořilo finální rozhodování zákazníka při výběru poskytovatele služeb v oblasti ICT.

„Cílem je zajistit vysokou úroveň a standardizaci podpory bez ohledu na to, kde se uživatel nachází – od procesů a nástrojů až po centrální správu. Společnost T-Systems nabídla přesně tu úroveň, která odpovídala našim potřebám,“ říká Philippe Faure, ředitel ICT ve společnosti Gemalto.

Richard Pires, odpovědný obchodní manažer ve společnosti T-Systems, vysvětluje: „Tato zakázka je výsledkem mezinárodního úsilí a spolupráce mezi odděleními IT ve společnosti Gemalto a T-Systems.“

Tiskové zprávy

Diskuse