EA - Nastartujte nový rok s demem pro Bulletstorm!

14. 1. 2011 20:56    Rubrika: Tiskové zprávy

S DEMEM PRO BULLETSTORM

EA - Nastartujte nový rok s demem pro Bulletstorm!

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Od 25. ledna si můžete vyzkoušet jednu z nejočekávanějších her roku 2011
Společnosti People Can Fly, Epic Games a Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) dnes oznámily datum vydání dema hry Bulletstorm, což je nová a netrpělivě očekávaná střílečka z dílny tvůrců veleúspěšných herních sérií Gears of War a Unreal. V demu si hráči budou moci „osahat“ zbraně, bojovou akci a celkovou atmosféru, jakou Bulletstorm nabídne. Magazín Entertainment Weekly popsal Bulletstorm jako „…neuvěřitelně šílenou střílečku…“ a Seth Schiesel z deníku New York Times přišel s komentářem „název mluví za vše – velkorážní kanóny, tuny olova a zběsilá řežba“.

Bulletstorm bude obsahovat tři herní módy: krvavou sci-fi kampaň pro jednoho hráče, multiplayerový mód Anarchy a unikátní mód Echo, v němž jsou sledovány a porovnávány výkony hráčů v průběhu jejich postupu jednotlivými lokacemi kampaně. Demo Bulletstorm obsahuje část módu Echo, kde hráči v roli někdejšího velitele oddílu Dead Echo Graysona Hunta procházejí zřícenou budovou na kdysi rajsky krásné planetě Stygia. Musejí přitom využívat herní systém „Skillshot“, který je hlavní prvkem Bulletstorm. Jeho podstatou je likvidace nepřátel co možná nejvynalézavějšími způsoby k získání maximálního počtu bodů, za které lze následně rozšiřovat a vylepšovat arzenál smrtících zbraní. Patří do něj například futuristická útočná puška Peace Maker Carbine, Flail Gun, vystřelující páry granátů spojené řetězem, či Screamer, vysoce účinný revolver, který dokáže nadělat z nepřítele doslova sekanou.

V módu Echo mohou hráči soutěžit s přáteli o prvenství v celkovém skóre nebo počtu dosažených mistrovských zásahů (skillshots). Demo obsahuje více než 45 „skillshotů“ a je na každém hráči, aby se v Bulletstorm popral s hlavním mottem „Kill With Skill“ podle svého – počet možností stylového a vynalézavého odpravení nepřátel je prakticky neomezený. V demu Bulletstorm si hráči mohou rovněž odemknout upgrady* (odlišné pro každou platformu) k použití v módu Anarchy, např. Crimson Leash nebo Stealth Armor, pokud si zakoupí plnou hru.

Demo hry Bulletstorm bude k dispozici ke stažení od 25. ledna 2011 na XboxLIVE®™ Marketplace celosvětově a na PlayStation® Network v Severní Americe. Evropská verze se na PlayStation® Network v Evropě objeví 26. ledna. Jedna z nejočekávanějších her roku 2011 vyjde také ve speciální edici Epic Edition exkluzivně pouze pro videoherní a zábavní systém Xbox 360, jejíž majitelé získají přednostní přístup do programu betatestu dalšího chystaného hitu Gears of War 3 společně s dalším bonusovým obsahem**. Limitovaná edice Bulletstorm vyjde ve verzích pro počítačový zábavní systém PlayStation® 3 a PC a rovněž bude obsahovat speciální bonusy**. Datum vydání Bulletstorm je pro český a slovenský trh stanoveno na 25. února 2011. Další informace naleznete na oficiální stránce hry Bulletstorm www.bulletstorm.com či lokální produktové stránce http://www.ea.com/cz/games/bulletstorm.

* Omezená dostupnost.
** Platí podmínky a omezení. Do vyprodání zásob. Více informací na zadní straně obalu.

Tiskové zprávy

Diskuse