EA - Rozšiřte bojový arzenál v Dragon Age II

19. 1. 2011 20:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Máte na to, abyste se stali šampióny Kirkwallu? BioWare nabízí hráčům dva způsoby jak získat zbraně, které psaly legendy!

EA - Rozšiřte bojový arzenál v Dragon Age II

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Počínaje dneškem mohou všichni fanoušci, kteří si již předobjednali nebo teprve předobjednají Dragon Age II u vybraných prodejců, získat dvě unikátní zbraně – meč Fadeshear a štít Orlesiánský lev. Studio BioWare dále představilo obchod s názvem „The Black Emporium“ (Černé tržiště), kde udatní dobrodruzi najdou zboží, které není nikde jinde v Kirkwallu k dostání.
„The Black Emporium“ bude k dispozici ke stažení zdarma pro všechny majitelé nových prodejních kopií Dragon Age II a pro ostatní ve formě samostatně prodávaného DLC. Následují další informace o těchto nových zbraních, herních prvcích a o tom, jak vám pomohou na cestě k moci v Dragon Age II, které vychází 11. března 2011 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Více informací naleznete rovněž na oficiálních stránkách hry http://eu.dragonage.com/dragonageii/extra/?id=15457.

MEČ FADESHEAR
Jádro čepele této šavle je staré, tak staré jako první kováři, kteří hledali způsob, jak bojovat s přízraky ze záhrobí. Její ostří hubilo démony v mnohých bitvách a někdy se zalesklo pozvednuto do výše na znamení triumfálního vítězství. Jindy zas ležela zlomena vedle umírajícího těla toho, kdo jí nosil po boku. Ale po každé porážce byla vždy znovu získána zpět, překována a zesílena. Meč Fadeshear prošel mnohýma rukama, aby se nakonec dostal k tobě. Nyní přichází tvůj čas, abys ztrestal démony Úniku za překročení Závoje do světa živých.
• Zlepšuje se s každou vyšší úrovní postavy
• Extra poškození vůči démonům a neživým bytostem

ORLESIÁNSKÝ LEV
Na vrcholu Letní války zachvátily celé Orlais urputné boje. V průběhu války vyvstaly desítky uchazečů o říšský trůn, z nichž většinu už připomínají jen drobné poznámky na krajích listů učených knih. Každý si však pamatuje udatného mladého lorda Emila Deverauxe zvaného Zlatý princ. Ačkoli vždy čelil přesile, pokaždé dokázal zvítězit, nejslavněji pak v sedmé Bitvě růží. S tímto štítem v ruce prorazil přední řady vojska svého strýce a stal se toho dne opět vítězem. Nikdy nezakusil hořkost porážky, smrt jej však dostihla uprostřed jedné noci rukou žárlivé milenky.
• Dvě pozice pro runy
• Navyšuje zdraví
• Navyšuje % získané XP

THE BLACK EMPORIUM
Vstupte, jen vstupte do Černého tržiště! Zde, hluboko pod ulicemi Kirkwallu, najdete pozoruhodnou sbírku věcí, některých na prodej a jiných zdarma, mezi nimiž nechybí nic od těch nejobyčejnějších až po záhadné! Jsou zde artefakty, jež mohou změnit celé vaše tělo, tvář, vlasy i oči, které budou jako nové! Dostanete od nás také vlastního válečného psa mabari, jenž na hvízdnutí píšťalky přispěchá k vašemu boku, aby vám byl v boji pomocníkem a doma věrným přítelem. Neváhejte navštívit Černé tržiště ještě dnes – to, co zde najdete, vám bude závidět každý dobrodruh! Pokaždé, když uniknete bezprostřednímu nebezpečí, víte, kam se vrátit. Pozvánka pro vás stále platí!

Tiskové zprávy

Diskuse