Mobilní telefon Samsung Star II

19. 1. 2011 20:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung představuje novinku Samsung Star II s rozšířenou podporou sociálních sítí

Mobilní telefon Samsung Star II

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Samsung uvádí na trh mobilní telefon Samsung Star II, který je nástupcem velice úspěšného modelu Samsung Star – tentokrát s rozšířenou podporou sociálních sítí.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., přední výrobce mobilních telefonů, dnes představila mobilní telefon Samsung Star II – nástupce úspěšného modelu Samsung Star, kterého se prodalo více než 30 milionů kusů.

Samsung Star II byl navržen tak, aby uživatelům nabídl dokonalou mobilní podporu sociálních sítí a umožnil jim pohodlný přístup na všechny sítě pomocí jediného zařízení. Zůstat tak mohou v neustálém spojení s jednotlivými sítěmi, skupinami, přáteli a rodinou. Nastavitelné uživatelské prostředí doplňuje dotykový displej, který je zárukou snadného a intuitivního ovládání přístroje. Samsung Star II bude uveden do prodeje v únoru v Německu a později budou následovat další evropské země, SNS, Jižní Amerika, Indie a Střední východ.

JK Shin, prezident a ředitel obchodní jednotky Mobile Communications společnosti Samsung Electronics, uvedl: „Původní Samsung Star překonal veškerá očekávání. V případě jeho následovníka, modelu Samsung Star II, se nám podařilo vytvořit jedinečné plně dotykové zařízení, které vychází vstříc rostoucím požadavkům na podporu sociálních sítí a nabízí nebývalé možnosti přizpůsobení. U modelu Samsung Star II jsme se soustředili na těsnou integraci podpory sociálních sítí, a uživatelům tak nabízíme možnost zůstat v kontaktu s lidmi, kteří jsou pro ně důležití. Jsme pevně přesvědčeni, že tento model naváže na úspěchy svého předchůdce."

Samsung Star II podporuje řešení Social Hub společnosti Samsung, které uživatelům umožňuje integrovat kontakty v telefonu se sociálními sítěmi a účastnit se přímo z telefonu života na jednotlivých sociálních platformách. Social Hub také uživatelům umožňuje zvolit si způsob, jakým chtějí zůstat v kontaktu se svými přáteli a rodinou, neboť jim v rámci jednoho zařízení umožňuje přístup na všechny jejich účty na sociálních sítích.

Samsung Star II se také dodává s předinstalovanými aplikacemi pro přístup na sociální sítě, jako jsou Facebook či Twitter, a dále také s aplikací IM 2.0, která umožňuje jednoduše zůstat v kontaktu s přáteli prostřednictvím nejrůznějších platforem pro instant messaging - včetně chatu na Facebooku, Yahoo Messenger, Gtalk, a AIM.

Uživatelské rozhraní TouchWiz 3.0 je intuitivní a lze jej individuálně upravovat. Úvodní obrazovku a lištu s widgety je možno si libovolně přizpůsobit, takže uživatelé si mohou telefon upravit způsobem, jaký jim vyhovuje. Widgety přinášejí proud nejaktuálnějších zpráv, takže zůstáváte informováni o všem, co se děje ve společnosti kolem vás. Vylepšené funkce jako QuickType pomocí t9 Trace nabízejí rychlejší a snadnější vkládání textu než standardní způsob – namísto stisku tlačítek mohou uživatelé průběžně pohybovat prstem nad písmeny slova a přístroj inteligentně určí, které slovo chce uživatel napsat.

Lepší komunikaci v rámci sociálních sítí umožňuje zdokonalený hardware modelu Samsung Star II. Fotografie pořízené pomocí zabudovaného 3,2megapixelového fotoaparátu vypadají na elegantní 3palcové WQVGA obrazovce úchvatně. Můžete je sdílet s přáteli nebo je prostřednictvím superrychlého WiFi připojení odesílat do sociálních sítí.

Samsung Star II se bude na českém trhu prodávat od února 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 3 300 Kč včetně DPH. K dispozici bude ve dvou barevných variantách – černé a bílé.

Technické specifikace výrobku Samsung Star II

Sítě: GPRS Class 12, EDGE (pouze RX)
Quad-band (850/900/1800/1900MHz)
Displej: 3palcový WQVGA 262K TFT-LCD
Fotoaparát: 3,2megapixelový fotoaparát
Video: Nahrávání: MPEG4/H263, QVGA/15fps/384Kbps
Přehrávání: QCIF/25fps/384Kbps, QVGA/15fps/384Kbps
Audio: Music Library, DNSe, Music Match
Sluchátko s 3,5mm konektorem, Stereo FM rádio s funkcí RDS, hlasový záznamník
Funkce s přidanou hodnotou: Akcelerační snímač
Social Hub pro správu sociálních sítí
- Integrované kontakty, integrovaný kalendář, widgety, jednotná poštovní schránka
- Základní: POP3/IMAP Email a IM
Předinstalované SNS: facebook, twitter
IM: Gtalk , AIM, facebook chat, Yahoo IM
Snadné nastavení e-mailu
Exchange ActiveSync: Google Sync, Hotmail Sync
Google vyhledávání/Google mail/ Google mapy
TouchWiz 3.0
QuickType pomocí t9 Trace
RSS čtečka, prohlížeč dokumentů
Fake Call, SOS Message, Mobile Tracker
Konektivita: Bluetooth v 3.0
USB 2.0 (plná rychlost)
WiFi 802.11 (b/g/n)
Paměť: MicroSD (až 16 GB)
Rozměry: 107,5 x 54 x 12,4 mm
Baterie: 1000 mAh
* Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace, které jsou v tomto dokumentu uváděny a týkají se výrobků, včetně informací o výhodách, designu, ceně, součástech, výkonu, dostupnosti a funkcích výrobku, jsou nezávazné a mohou se bez předchozího upozornění změnit.

Tiskové zprávy

Diskuse