Logitech Wireless Mouse M515 - myš do obývacího pokoje

21. 1. 2011 21:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech představuje myš speciálně navrženou pro použití v obývacím pokoji

Logitech Wireless Mouse M515 - myš do obývacího pokoje

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Díky bezdrátové myši Logitech Wireless Mouse M515 je ovládání počítače snadné i z pohovky

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila bezdrátovou myš Logitech® Wireless Mouse M515, která nabízí snadnou navigaci i na měkkém povrchu – například z vaší pohovky, postele nebo polštáře. Pro myš Logitech Wireless Mouse M515 je charakteristická uzavřená spodní část krytu, díky čemuž je pohyb myši po tkanině hladký a bezproblémový, a dále čidlo doteku ruky, které zajišťuje, že myš bude aktivní pouze v okamžiku, kdy si to přejete.
„Miliony lidí mají dnes k televizoru připojený počítač a myš M515 byla navržena s cílem naplnit potřeby tohoto specifického způsobu použití,“ řekl Jiří Beneš ze společnosti Logitech. „Protože technologie se vyvíjejí a souběžně se proměňují i zvyky a chování spotřebitelů, společnost Logitech vyvíjí polohovací zařízení, která umožní snadnější ovládání a přístup ke všemu, co lidé rádi používají v digitálním světě.“
Myš Logitech Wireless Mouse M515 je vybavena čidlem doteku ruky, takže se aktivuje pouze tehdy, když ji uchopíte – je aktivní ve chvíli, kdy si to přejete, a jinak zůstává v režimu spánku. Spodní část myši je uzavřená – aby drobné části tkanin nezanášely otvor snímacího senzoru – a vy tak máte plnou kontrolu nad pohybem kurzoru bez ohledu na to, na jakém povrchu myš používáte. Speciální povrchová úprava spodní části ulehčuje klouzání myši po pohovce (a přikrývkách, polštářcích, přehozech, kobercích), ale i na deskách stolů.
Kromě toho je myš M515 vybavena mechanismem pro hyper rychlé rolování, označovaným jako Logitech® Hyper-Fast Scrolling, a vy tak můžete snadno prolétnout dlouhé blogy nebo diskuse na sociálních sítích. A když budete potřebovat jemnější a přesnější kontrolu nad kurzorem, stačí přepnout do režimu posunu po jednotlivých krocích otočení rolovacího kolečka.
Nejnovější myš společnosti Logitech navíc nabízí výdrž baterie až dva roky a šetří vám tak čas i peníze, jinak spojené s nutností baterie často měnit. A jistě oceníte miniaturní bezdrátový přijímač Logitech® Unifying, který je tak malý, že jej můžete ponechat připojený v notebooku a pustit jej z hlavy (tzv. „plug-and-forget“). Protože přijímač zůstává připojený v USB portu vašeho notebooku, je mnohem méně pravděpodobné, že byste jej mohli ztratit, a poskytuje vám spolehlivé spojení, při němž nedochází prakticky k žádným výpadkům nebo zpoždění. Nadto k tomuto přijímači můžete snadno připojit další myš nebo klávesnici kompatibilní s technologií Unifying.
Cena a dostupnost
Očekává se, že bezdrátová myš Logitech Wireless Mouse M515 bude v Evropě k dostání počátkem dubna za doporučenou maloobchodní cenu 1 450 Kč. Další informace můžete získat na adrese www.logitech.com.

Tiskové zprávy

Diskuse