Sweex Optimuo MP4 Player 4GB

21. 1. 2011 10:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Sweex Optimuo MP4 Player 4GB: jedinečný v každém směru

Sweex Optimuo MP4 Player 4GB

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový 4GB MP4 přehrávač Optimuo od společnosti Sweex je cool, má barevný displej, dostatek paměti, vynikající zvuk a jednoduché ovládání. Má všechno, co má správný multimediální přehrávač mít.

Displej a paměť
Optimuo vyniká svými kompaktními rozměry (51x44x15 mm), stylovým designem s 1,8palcovým TFT displejem, na kterém přehrajete vaše videa ve vysoké kvalitě. Interní 4GB paměť poskytuje dostatek místa pro uložení hudby, fotek a videí. Komu by to nestačilo, může kapacitu tohoto MP4 přehrávače rozšířit pomocí microSD karet.

Jednoduché použití
Díky sponě, kterou je přehrávač Optimuo vybavený, ho můžete vzít kamkoli s sebou. Soubory nahrajete jednoduše a rychle pomocí USB 2.0 portu, který zároveň slouží pro nabíjení zařízení.

Vyberte si svoji barvu
Jaká je vaše oblíbená barva? Je velká šance, že právě v ní najdete i Optimuo. Vybírat si totiž můžete až z 10 barevných provedení: zlaté, zelené, růžové, červené, fialové, modré, černé, stříbrné, bílé a platinové.

Jedinečný
MP4 přehrávač Optimuo přehrává všechny populární formáty jako MP3, WMA, OGG a AAC. Navíc podporuje AMV video formát a zobrazuje obrázky ve formátu JPG, BMP a GIF. Má i pár vychytávek, jako je „nahrávání hlasu“ – vašeho, anebo kohokoli – a „podporu textu“, což vám umožňuje přidat do písní text, například text skladby. Navíc se sedmi přednastavenými ekvalizéry dodáte skladbám zvuk, který si skutečně zaslouží.

Sweex Optimuo MP4 přehrávač bude na trhu k dispozici koncem ledna 2011 za doporučenou koncovou cenu 999 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse