HTC 7 Pro s operačním systémem Windows Phone 7

24. 1. 2011 20:44    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC UVÁDÍ NA ČESKÝ TRH SMARTPHONE PRO NÁROČNÉ UŽIVATELE – MODEL HTC 7 PRO

HTC 7 Pro s operačním systémem Windows Phone 7

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HTC uvede zítřejším dnem na tuzemský trh nejnovější přírůstek do svého portfolia chytrých telefonů. HTC 7 Pro s operačním systémem Windows Phone 7 a výsuvnou pětiřádkovou QWERTY klávesnicí si oblíbí zejména firemní zákazníci, nabízí však také spoustu multimediálních funkcí pro chvíle oddechu.

Pod velkým dotykovým 3,6‘‘ WVGA displejem s rozlišením 480 x 800 se v elegantním těle přístroje ukrývá výsuvná QWERTY klávesnice s ergonomicky navrženými klávesami pro komfortní a rychlé psaní. Předností je pátá řada kláves, vyhrazená pro numerické znaky. O svižný chod přístroje se stará rychlý procesor na frekvenci 1 GHz a s operační pamětí 576 MB. Vnitřní paměť telefonu o velikosti 8 GB zajistí dostatečný prostor pro ukládání dokumentů, aplikací i multimediálního obsahu. Zařízení je dále vybaveno fotoaparátem s rozlišením 5 Mpix, automatickým ostřením, bleskem a podporou natáčení videí ve vysokém rozlišení 720p.

Plná podpora dokumentů sady Microsoft Office a implementace poštovního klienta Microsoft Outlook zaujme zejména manažery, kteří nyní mohou prostřednictvím HTC 7 Pro plnohodnotně pracovat i na cestách. Kancelářské funkce HTC 7 Pro doplňuje také bohatá multimediální výbava pro chvíle odpočinku s pokročilými technologiemi jako Dolby Mobile™ či SRS WOW HD™. K pohodlnému sledování videa lze po vysunutí klávesnice naklopit displej a v této poloze jej zafixovat.

Nové generace mobilního operačního systému Windows Phone 7 nabízí uživatelské rozhraní složené z tzv. „dlaždic“ a Hubů. Systém nabízí např. People, Pictures, Games, Music & Video, Office nebo Marketplace Hub. Uživatelé zvyklí na prostředí HTC Sense si oblíbí aplikaci HTC Hub, příznivci hraní potom pestrý výběr her služby Xbox Live.

Dostupnost
Nový model HTC 7 Pro bude dostupný od úterý 25. ledna 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 12 999 Kč.

Technické specifikace
Rozměry (mm): 117,5 x 59 x 15,5
Váha (g): 185 s baterií
Displej: 3,6 palcový multidotykový kapacitní, 480 x 800 WVGA
Vnitřní paměť: 8GB
ROM: 512 MB
RAM: 576 MB
Baterie: 1500 mAh Lithium-ion
Fotoaparát: 5 Mpix s autofocusem a bleskem, 720p HD video
Konektivita: 3G, GPRS, EDGE, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 EDR
Další vybavení: G-senzor, digitální kompas, proximity senzor, světelný senzor, A-GPS přijímač, 3,5 mm audio vstup

Tiskové zprávy

Diskuse