Co chystá Ubisoft na první kvartál letošního roku

24. 1. 2011 20:40    Rubrika: Tiskové zprávy

RELEASE UBISOFTU PRO 1.KVARTÁL

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Co chystá Ubisoft na první kvartál letošního roku? Ochuzeni nebudeme a čekají nás především pohybové a společenské hry.

Ubisoft si po velmi úspěšném podzimu může odpočinout, zřejmě i proto přesunul většinu svých AAA titulů jako Driver, Ghost Recon Future Soldier nebo Michael Jackson The Experience na PS3 a X360 až na později. Přesto se můžeme těšit na zábavné, převážně casual tituly, jejichž představení naleznete níže:

• Wii DANCE JUNIORS – 4.2.2011
• PS3 (Move) a Wii WE DARE – 11.2.2011
• PS3 (Move) a Wii MY FITNESS COACH CLUB – 18.3.2011
• PS3 (Move) DANCE ON BROADWAY – 18.3.2011

Mezi dalšími pak vydáme:
• PSP double pack Essentials PRINCE OF PERSIA REVELATION A PRINCE OF PERSIA RIVAL SWORDS – 4.3.2011
• PSP Essentials AVATAR – 4.3.2011
• PSP Essentials KING KONG – 4.3.2011
• 3DS – 25.3.2011
o Asphalt 3D
o Ghost recon shadow wars 3D
o Rayman 3D
o Splinter Cell 3D
• 3DS – 1.4.2011
o Combat of Giants , dino 3D
o Rabbids travel in time 3D

DANCE JUNIORS Wii – 4.2.2011
Zamilovali jste si populární hudební titul Just Dance? Ubisoft přichází s další verzí, tentokráte pro děti. Děti milují tanec a nyní mají konečně svou vlastní taneční hru! V podstatě jednoduchá hra, kterou zvládne intuitivně ovládat každý. Více než 40 šílených choreografií od profesionálních tanečníků na nesmrtelné popové hity nahrané přímo dětmi. Můžete si vybrat ze 4 playlistových kategorií: Animal, Party, Funny a Vacation a nebo vymyslet své vlastní.

Z tracklistu se nabízí například: All Star, Beautiful Life, Celebration, The Chicken Dance, Holiday, Jungle Boogie, Kids In America, Kung Fu Fighting, Macarena, YMCA, Hot Potato, The Monkey Dance, I Like To Dance, Old MacDonald Had a Farm, Pop Goes the Weasel a mnoho dalších.

Tiskové podklady zde: http://download.conquest.cz/_UBISOFT/Dance_juniors/

WE DARE PS3 a Wii – 11.2.2011
Party hra, která nabízí hráčům širokou nabídku zábavných her plných flirtování a zábavy. We Dare dává hráčům možnost výběru ze 40 veselých, inovačních a nepředvídatelných mini-her.

Až 4 přátelé budou moci vytvořit a přizpůsobit své vlastní drzé avatary od hlavy až k patě, aby odpovídali jejich vkusu a nastavit si náladu party na jedno z navrhovaných témat: Okouzlující, Přesvědčivý, Nezbedný, Dobrodružný nebo Inteligentní. We Dare nabízí různé jedinečné výzvy, zvoucí hráče do zábavného prostředí s chytrými postavami, nesmělými mini hrami a celosvětově populárními hudebními hity jako je Sex Bomb, (I’ve Had The) Time of My Life a mnoho dalších! Závěrečný vrchol hry končí dohazovacím sezením, kde hráči zjistí, kdo se k nim nejlépe hodí jako kamarád nebo láska.

Tiskové podklady zde: http://download.conquest.cz/_UBISOFT/We_Dare/

MY FITNESS COACH CLUB PS3 a Wii – 18.3.2011
Nová fitness hra rozděluje celkové běžné postupy fitness do 6 hlavních částí: střed těla, horní část těla, spodní část těla, kardio, rovnováha a pružnost, které vám pomohou zaměřit se na to být fit a dosáhnout vašich cílů. Cvičení bylo vyvinuto zkušenými fitness profesionály, aby zajistilo, že každý pohyb je prováděn správně a efektivně a umožní hráčům maximalizovat jejich trénink následnou zpětnou vazbou od trenéra.

My Fitness Coach: Club pro Nintendo Wii™ používá USB kameru, která je součástí hry, aby poskytla pohled obrazu v obraze, který umožňuje hráčům porovnat jejich vlastní pohyby s trenérem uvnitř hry pro přesnější opakování cvičení.

Hra na PlayStation 3, je jednou z prvních fitness her pro s použitím PlayStation Move a umožňuje hráčům uploadovat hudbu na jejich PS3™ a provádět cviky do rytmu jejich oblíbených písní. PS3™ analyzuje váš playlist a navrhuje hudbu, která se hodí do rytmu jednotlivých cviků. Hra také nabízí nový stahovatelný obsah pro PS3 k oživení a zlepšení zážitků hráčů ze cvičení, které přidává až 23 - 24 hodin doby cvičení a zahrnuje osobní tréninky, tanci věnované fitness programy a různé kardio a posilovací cvičení ke zvýšení celkového zážitku ze hry.

Tiskové podklady zde: http://download.conquest.cz/_UBISOFT/My_fitness_coach_club/

DANCE ON BROADWAY PS3 – 18.3.2011
Zažijte kouzlo Broadway ve vašem obývacím pokoji! Tančete, hrajte a předvádějte choreografie a gesta z Broadwayských muzikálů. Zpívejte podle textů na obrazovce a vyzkoušejte si živé vystoupení, kde zažijte uznání od publika a tisku díky jejich bouřlivým ovacím, potlesku nebo kritice. Naučte se pravé muzikálové choreografie s typickými tanečními pohyby a vychutnejte si hru až se 4 přáteli.

Zahrajte si v muzikálech jako: All That Jazz, Chicago, Roxie, Cabaret, Money, Money, Dreamgirls, Lullaby of Broadway, 42nd Street, Hairspray, My Favourite Things, Sound of Music, Legally Blonde, Aquarius – Sunshine medley, Hair, Fame, The Lion King a dalších...

Tiskové podklady zde: http://download.conquest.cz/_UBISOFT/Dance_on_Broadway/

Největší senzací letošního jara samozřejmě zůstávají tituly pro Nintendo 3DS. Tituly jsme vám představili v minulé TZ a další informace přineseme v nadcházejících týdnech.

Tiskové podklady zde: http://download.conquest.cz/_UBISOFT/_3DS_hry

Tiskové zprávy

Diskuse