ZyXEL - Milan Baran rozšiřuje oblast svých pravomocí

24. 1. 2011 20:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Milan Baran na pozici regionálního ředitele pro střední a východní Evropu

ZyXEL - Milan Baran rozšiřuje oblast svých pravomocí

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Milan Baran, generální ředitel ZyXEL Communications Czech pro ČR, Slovensko a Polsko, který byl v roce 2009 jmenován do funkce Vice President of Operations, rozšiřuje oblast svých pravomocí. Jako český top manažer bude působit ve vedení celosvětové firmy ZyXEL Communications Corp. na pozici regionálního ředitele a více prezidenta pro celou střední a východní Evropu.

“V současné době mapujeme nové příležitosti v nových segmentech ve východní Evropě. Značka ZyXEL zde má sice velice dobré jméno, ale naši obchodní partneři vyžadují přímou podporu v oblasti prodeje, marketingu, školení a servisu“. Proto připravujeme expanzi do dalších zemí východní Evropy“ vysvětlil Milan Baran.

Milan Baran v minulosti působil v mezinárodních společnostech na Taiwanu a v Honkongu, kde strávil přes osm let a získal tak bohaté zkušenosti.

Společnost ZyXEL byla založena v roce 1989 na Taiwanu a v současnosti je předním dodavatelem kompletních řešení širokopásmových technologií pro telekomunikační společnosti, malé a střední firmy i domácí uživatele.

Českou pobočku ZyXELu založil Milan Baran v roce 2004, následně byly otevřeny pobočky v Polsku, Slovensku a Maďarsku.

Tiskové zprávy

Diskuse